Un bărbat a fost amendat şi a rămas fără maşină în Prahova

El a fost prins aruncând gunoi la marginea pădurii

jandarmerie
Jandarmerie sursa foto pag de FB

 Un bărbat a fost amendat, maşina fiind confiscată în Prahova, după ce a fost prins aruncând gunoi la marginea pădurii, potrivit stiripesurse.ro.

Conform Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Prahova, bărbatul a fost surprins de către o patrulă de jandarmi în timp ce arunca mai mulţi saci cu gunoi menajer cu reziduuri din construcţii şi PET-uri în zona sensului giratoriu din Plopeni, la marginea pădurii.

Bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 10.000 lei de către jandarmi. De asemenea, jandarmii au dispus şi ridicarea şi eliminarea de către bărbat a gunoiului, precum şi confiscarea autoturismului (proprietate personală) folosit pentru transportul deşeurilor, a precizat IJJ Prahova. Bărbatul transportase cu autoturismul personal sacii care conţineau reziduuri provenite din construcţii şi deşeuri reciclabile PET-uri.

”Persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă în valoare de 10.000 lei, conform OUG 92/2021 privind regimul deşeurilor. Complementar, jandarmii au dispus ridicarea şi eliminarea de către contravenient a gunoiului, precum şi confiscarea autoturismului folosit pentru transportul deşeurilor”, informează Jandarmeria Prahova.

Rațele din Franța, vaccinate împotriva gripei aviare