Horoscop azi, joi 4 august 2022

Cel mai bun horoscop, corect și usor de citit.

Evenimentul astrologic reprezentativ al zilei este oferit de către trecerea planetei Mercur pe semnul zodiacal al Fecioarei. Această ipostază celestă ne va aduce un grad ceva mai înalt de precizie și de meticulozitate, precum și o mai bună capacitate de analiză și de discernere mentală, intelectuală. Este, din punctul de vedere al astrologiei, o zi optimă pentru proiecte, îndeletniciri, acțiuni și activități de ordin practic, material și realist.

BERBEC

La job veți munci mai inteligent și mult mai eficient și rapid. Raporturile cu colegii, îndeosebi cu aceia mai tineri, se vor arăta satisfăcatoare. Puteți resimți și o ameliorare a problemelor de sănătate.

TAUR

Astrele vă relevă o comunicare foarte bună cu persoana iubită! Totodată, și relaționările cu proprii copii vor fi pozitive! Per ansamblul zilei veți fi mai populari și sociabili, fiind mai constant în centrul atenției!

GEMENI

Veți avea parte de discuții constructive cu familia, îndeosebi cu cei mai tineri din familie. Este o zi de bun augur pentru a planifica schimbări importante legate de ipostaza casei.

RAC

Vă veți arăta mai logici, isteți și comunicativi. Este o zi deosebit de fastă pentru studiu, examinări și călătorii scurte! Puteți primi și o veste foarte interesantă! Dacă aveți frați sau surori, se întrevăd evenimente frumoase legate de aceștia.

LEU

Vi se preconizează o discuție chiar foarte productivă legată de bani ori de resurse. Vă puteți descoperi și potența și unele talente, abilități sau competențe legate de sfera intelectuală ori de cea comercială.

FECIOARĂ

Astrele vă arată mai inteligenți, comunicativi, sociabili și descurcăreți! Veți reliefa o natură alertă, dar și degajată și tonică. Vi se preconizează o zi dinamică cu multe evenimente diverse și interesante.

BALANȚĂ

Aveți parte de o zi optimă pentru studiu, dar și pentru unele activități și acțiuni cumva mai discrete. Puteți afla și un secret foarte interesant! Veți beneficia și de o intuiție foarte profundă!

SCORPION

Puteți câștiga prietenia unei persoane mai tinere și foarte inteligente! Este o zi potrivită pentru acțiuni și activități sociale, de grup. Totodată, vi se mai relevă o doză înaltă de idealism și de originalitate.

SĂGETĂTOR

În această zi veți avea parte de mult mai multă notorietate și, cu puțin noroc, poate și popularitate! Este o zi indicată pentru a prospecta noi direcții și oportunități în plan profesional.

CAPRICORN

Aștrii zilei vă arată foarte inteligenți, culți și deschiși la minte! Este o zi de bun augur pentru contacte, discuții și înțelegeri cu străinii! Totodată, sunt semne constructive și pentru călătorii mai lungi, mai ales pe calea aerului.

VĂRSĂTOR

În această zi puteți rezolva cu succes o chestiune ce ține de un împrumut, de o creditare, de o restituire ori chiar de un ajutor financiar, bănesc.Din păcate, se mai relevă și un risc ridicat de accidente și incidente, deci fiți ceva mai atenți!  

PEȘTI

Comunicarea cu persoana dragă va fi excelentă! Este o zi de bun augur și pentru chestiuni ce țin de afaceri, înțelegeri și treburi de ordin legal. Per ansamblu, relaționările cu cei din jur vor fi destul de pozitive!

Horoscop HashtagNews