foto: captură Antena 3

Raluca Turcan e femeia aia care pare să se priceapă la toate. Se pricepe la „vicepremierit”, se pricepe la politică, în general. Și da, Turcan se pricepe și la școală, fiind această femeie multifuncțională a erei noastre. Aflată la la Gala Teleşcoala, organizată în grădina Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, fosta PDL-istă laudă proiectul teleșcolii, susținând că în România este nevoie de educație de calitate.

„Teleşcoala a fost un proiect bun, derulat în reţeaua TVR, dar cred că în perioada următoare trebuie extins şi să mergem pe măsura aceasta de predare de la distanţă pe cât mai multe canale, astfel încât să simţim educaţie de calitate peste tot în România”, a spus Turcan.

Firește, nu a ratat ocazia de a lăuda și eforturile guvernului care, în opinia Ralucăi Turcan, ar fi fost uriașe. N-am s-o contrazic. Ca de obicei, când vorbim despre Raluca Turcan, problema nu este neaparat mesajul, cât mesagerul.

Turcan: „putem spune că suntem mult mai pregătiţi pentru orice situaţie decât am fost atunci când cursurile au fost suspendate”

„Să ştiţi că şi Guvernul a făcut un efort uriaş să poată asigura partea de educaţie viabilă, funcţională, în condiţiile în care aproape peste tot ne explodau în fiecare zi probleme şi îmi doresc ca atunci când va începe şcoala, în septembrie, să putem spune că suntem mult mai pregătiţi pentru orice situaţie decât am fost atunci când cursurile au fost suspendate şi am luat criza cu toţii faţă în faţă şi a trebuit să răspundem aşteptărilor oamenilor”, a mai spus Raluca Turcan.

Citește și: PSD face marcaj unu la unu premierului Orban

#News