Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu subliniază un lucru interesant pe pagina sa de Facebook. Nu, nu un lucru nou, nu un lucru pe care nu îl gândește deja toată lumea, însă cu siguranță un lucru interesant. Se pare că președintele Iohannis a făcut un apel către cei din Diaspora pentru a rămâne acolo unde sunt. Motivele sunt unele bine întemeiate. Orice om venit din afara riscă să infecteze încă 20 sau chiar 30 de alți inși. Însă, exact așa cum menționează și Lia Olguța Vasilescu, apelul președintelui este tardiv, de vreme ce 1,5 milioane de frați pierduți prin lume au intrat deja în țară, cei mai mulți dintre aceștia fiind deja infectați și infectând, la rândul lor, alți oameni.

Apelul președintelui tardiv. Apelul sau președintele?

”Johannis cere Diasporei sa nu vina acasa de Paste! Pai, cui mai cere? Ca 1,5 milioane de romani au venit deja acasa doar in ultimele doua luni… Cifre oficiale de la Politia de Frontiera, nu de la Grupul de Comunicare Strategica, fiindca cei care ne informeaza oficial au aflat doar de vreo 250000. Si din aceia putini despre care stiu ei nu au fost carantinati decat vreo 5 la suta…”, scrie Lia Olguța Vasilescu.

Nu de puține ori să mă vedeți fiind de acord cu Lia Olguța Vasilescu, dar acum nu pot decât să îi dau dreptate. Nu mă interesează faptul că opioniile sunt spuse de către aceasta și că au un scop electoral în spate. Și nu, nu cred că PSD-ul ar fi gestionat mai bine situația, caz în care o aveam pe Viorica Dăncilă acum în locul lui Iohannis. Cred doar că situație e critică – și nu numai la noi. Însă la noi, în mod special, este vorba despre o natură ieșită din comun ce-și spune cuvântul de la Revoluție încoace.

Citește și: Andrei Pleșu: se moare de milioane de ani și încă nu ne-am obișnuit cu asta

#News