Florin Roman
Florin Roman

Florin Roman îi acuză pe social democrați

„Într-un exerciţiu de populism deşănţat, PSD a promovat două proiecte de lege, referitoare la amânarea plăţii ratelor bancare şi suspendarea plăţii la utilităţi, scrise parcă de Viorica Dăncilă şi Dănuţ Andruşcă. Braţ la braţ cu Marcel Ciolacu au votat şi cei care vorbesc in spaţiul public de valori democratice, dovadă că populismul şi iresponsabilitatea nu au culoare politică”, a spus Florin Roman.

Florin Roman este de părere că măsurile luate de către cei de la PSD sunt inutile, mai ales judecând faptul că actualul guvern a avut deja grijă de toate aceste aspecte – sau cel puțin de 95% din ele.

„Majoritatea toxică a PSD şi sateliţii lor intră pe logica dublei reglementări, tocmai pentru a bloca guvernul să lucreze în plină epidemie de coronavirus. Se încalcă flagrant legea responsabilităţii fiscal-bugetare, ce obligă iniţiatorii să precizeze impactul bugetar şi sursa de finanţare. Propunerile domnilor Ciolacu, Ponta şi ale aliaţilor de strânsură, întorc România în vremurile epocii de aur a tovarăşului Nicolae Ceauşescu, cu efecte devastatoare pentru economia naţională şi cetăţenii români. Populismul şi iresponsabilitatea acestor politicieni declanşează o nouă criză, cea economică, care va genera aruncarea economiei în prăpastie şi va genera pierderea a sute de mii de locuri de muncă”, a completat Florin Roman.

Așadar, printr-o comparație cu fostul regim și răposatul conducător, Roman încearcă să sublinieze faptul că singurul interes al social democraților ar fi captarea de imagine electorală.

Citește și: Ponta ne vorbește de ambrambureala din PNL

#News