Victor Ponta a început campania electorală, din câte se poate observa. „Nemulțumit” de ceea ce se întâmplă acum, Ponta are soluția pentru ca, pe viitor, dacă va obține voturile, țara să înflorească și să prospere. Cu câteva soluții „PRO România”, firește.

Cele două „masuri” ale lui Ponta

„Cred că este important să le spunem oamenilor ce câștigă ei după 6 decembrie, ce câștigă politicienii știm. Mi-am propus să venim cu două măsuri foarte clare, foarte simple, care se aplică pe tot anul 2021 și care merg țintit către oamenii care au nevoie de sprijin și către firmele care au nevoie de susținere. Aceste două măsuri vor fi condițiile PRO România pentru a vota în noul Parlament un guvern”, a declarat Victor Ponta.

Printre „soluțiile” acestuia reprezintă garantarea unui venit minim de criză, destinat celor cu venituri mici. Rămâne doar întrebarea, de unde va da acești bani Victor Ponta, în cazul în care i se îndeplinește dorința?

„Oamenii cu venituri mici trebuie să știe că există programe concrete, foarte clare, foarte simple, care să-i ajute să treacă peste anul 2021. Propunem asigurarea unui venit minim de criză, care să asigure fiecărui român cel puțin 2000 lei lunar și 1500 lei/membru de familie. Acest venit minim se calculează ca diferență dintre venitul realizat și nivelul garantat menționat și se acoperă în proporție de 50% prin bani și 50% prin tichete valorice”, a mai spus Victor Ponta.

Citește și: Orban confirmă: vom putea sărbători 1 Decembrie, însă fără paradă

#News