Liviu Dragnea
Liviu Dragnea - Foto: Iulia Kelt

Într-un mesaj postat aseară pe contul său de socializare, actualul ministru liberal al Finanțelor Florin Cîțu ne împărtășește părerea sa despre viitorul PSD. La o analiză scurtă, realizată de Cîțu, acesta constată că promotorii OUG 13 au început să se reinstaleze în funcții. Dacă primul reprimit a fost Sorin Grindeanu, iată că a venit și vremea lui Florin Iordache să se afle pe cai mari, în fruntea Comisiei Legislative, funcție aspru contestată de cei ce nu îl simpatizează pe acesta.

Astfel, urmând logica lucrurilor, Florin Cîțu declară că Dragnea s-ar putea întoarce în PSD, sugerând că încă există mulți social democrați care îl regretă, printre care și Marcel Ciolacu, actualul lider care, în pofida criticilor sale dure la adresa lui Dragnea, în realitate nu ar face altceva decât să-i țină acestuia locul cald.

Cițu: „Dragnea revine la vârful PSD! Revine și OUG13!”

„Oamenii lui Dragnea sunt cei care astăzi controlează PSD .

Grindeanu „Ordonanță 13” a prezentat programul PSD făcut de Darius Valcov care acum coordonează echipa care a pregătit programul PSD de guvernare. Orlando „Varadero” Teodorovici este și el în echipă și se ocupă de OUG 114.

Sunt aceiași oameni cu aceleași obiective. Mai au de furat și nu vor să meargă la pușcărie. Înțeleg că i-au promis lui Dragnea că-l aduc acasă de Valentine’s Day.

Echipa Grindeanu-Iordache, care a aprobat OUG 13, s-a reunit și acum sunt mult mai periculoși. Grindeanu numărul 2 în PSD iar Iordache la Consiliul Legilsativ.

Ciolacu este doar Dragnea 2 și tine locul cald până se întoarce dictatorul!

Vă urma …(mai pe seară, vă arat ce proiect a readus în programul de guvernare vâslașul lui Dragnea, Ciolacu „Ecologistul”)”, scrie Florin Cîțu.

Citește și: Dramele pușcăriei: Ștefănescu ne îndeamnă să-i scriem lui Dragnea

#News