Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone / Foto: Facebook

Cristian Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5 a vorbit, într-un nou mesaj postat pe pagina sa de socializare despre moravurile de dublu standard ale contracandidatului său la primărie, Cristian Băcanu, unul dintre cei care și-au dorit renumărarea voturilor.

Potrivit spuselor lui Piedone, Cristian Băcanu ar fi un personaj necunoscut oamenilor din Sectorul 5, însă împins de la spate de partidele care îl reprezintă, ca să candideze, astfel că atitudinea acestuia de acum nu este explicabilă, de vreme ce nu și-ar fi dorit să fie primar.

Piedone: „Spuneți-le oamenilor cum ați ajuns în cursa pentru primărie”

„Dragi locuitori ai Sectorului 5, ne vedem la Primărie! Lupul moralist, Băcanu încearcă să își spele rușinea prin postări care nu fac decât să arate adevăratul său caracter. Și în campania electorală, dar și acum folosește memoria unor tineri care au pierit în Colectiv în încercarea de a schimba părerea oamenilor. Adevărată moralitate, domnule Băcanu, să vă folosiți de o tragedie pentru a ajunge primar, pentru a ajunge la ciolan. Ați postat imagini care nu vă aparțin, vă folosiți de suferința unor oameni într-o încercare josnică de a șterge eșecul de la alegeri! Domnule Băcanu, să vă fie rușine! Lăsați-i pe bieții oameni în pace! Politica și jocul dumneavoastră murdar nu au de-a face cu suferința lor! Candidatul-experiment al PNL la Primăria Sectorului 5 nu știa pe unde s-o mai apuce când mai marii partidului l-au tras la răspundere pentru că a pierdut alegerile. Ca un patruped rătacit a încercat să își împace șefii prin tot felul de solicitări fără temei legal. Știa și el că nu este posibilă renumărarea voturilor, dar a vrut să dea dovadă de “bărbăție” în fața liderilor liberalii. Cu nicio șansă de câștig, nici măcar cu susținerea unor partide mari ca PNL și USR PLUS, neexperimentatul Băcanu încerca să-i convingă pe oameni ca el a fost furat, ca nu este posibil ca în unele secții să aibă mai puține voturi decât cele pe care le-a obținut partidul la consiliul local. Păi este simplu, domnule. PNL are mai mulți simpatizanți decât aveți dumneavoastră. De fapt, oamenii nici măcar nu vă cunosc, nu știu ce ați făcut, nu au auzit de nicio realizare a dumneavoastră pentru țara asta. Ați simțit asta pe propria piele în campania electorală, când oamenii se uitau ciudat la dumneavoastră când le împărțeați pliante. Nici nu e de mirare. Spuneți-le oamenilor cum ați ajuns în cursa pentru primărie, spuneți-le că nu ați vrut nicio clipă să ajungeți primarul Sectorului 5, dar nu ați avut de ales când liderii partidului v-au împins în fața. Spuneți-le cum alianța USR PLUS avertiza că nu va mai merge împreună cu liberalii la alegerile din Sectorul 5 dacă nu se schimba prima variantă propusă de PNL, în persoana lui Dan Croitoru. Așa ați ajuns dumneavoastră în cursa asta, nu pentru că vă pasă de Sectorul 5 și de oamenii care locuiesc aici. „Nimic din toate aceste lucruri nu mai contează, pentru că voturile nu mint și voturile oamenilor v-au trimis înapoi în anonimat!”, a declarat Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Citește și: Piedone reacționează după ce Băcanu a cerut renumărarea voturilor în Sectorul 5

#News