Tristețe, lacrimi și suspine pentru fostul aproape dictator, Liviu Dragnea. Într-o acces de sinceritate, iubita ex-liderului PSD ne dezvăluie cumplitele chinuri prin care trece atât de nevinovatul și atât de persecutatul ei consort. „Se simte rău din cauza problemelor de sănătate”, ne spune Irina Tănase, vizibil afectată de condițiile inumane din pușcărie la care e supus Dragnea. În timp ce un criminal sau un violator, după cum chiar aceasta declară, are parte de drepturi respectate, cel mai mare erou prigonit al țării trece prin momente greu de imaginat. Nici măcar oamenii străzii, cei care locuiesc în canale, n-au parte de asemenea condiții vitrege, am putea înțelege din lacrimogena declarație. În realitate, oamenii străzii nu au nici căldură, nici pat curat, nici televizor și nici mâncare. Iar ei, fie vorba între noi, n-au încercat să deturneze o țară.

Irina lui Dragnea: „Am făcut o sesizare și la Avocatul Poporului. Erau încălcate niște drepturi”

„Se simte rău din cauza problemelor de sănătate și a izolării de 23 de ore din 24. Are o hernie lombară și una cervicală, de care se știe de dinainte de condamnare. Aceste probleme de sănătate s-au agravat foarte tare în ultimele trei luni. A fost retras de la muncă și stă 23 de ore în cameră. Doar o oră iese la plimbare. Noi ne-am adresat unor instituții pentru a soluționa. Există două mari probleme: dreptul la muncă și la sănătate. Ne-am adresat instanței pentru dreptul de muncă. Am câștigat, dar de două săptămâni nu s-a aplicat decizia instanței. Am făcut o sesizare și la Avocatul Poporului. Erau încălcate niște drepturi. Au emis o serie de recomandări spre ANP pentru a îndrepta aceste reguli.Eu cred că presiunile care se fac asupra celor din penitenciar sunt mari pentru a nu i se acorda lui Liviu Dragnea drepturile lui. Până și un criminal, și un violator are anumite drepturi și i se respectă. Nu știu dacă mai sunt pârghii, dar nu voi renunța.”, a spus Irinuca lui Dragnea.

Și pentru că drama nu e dramă dacă nu intervine și presa, cu durere în suflet și c-o lacrimă-n colțul ochiului machiat cu waterproof, Irina Tănase dezvăluie tristă că de însărcinată, nu e însărcinată. Nu este acum și n-a fost nici în cele 5-6 când presa, în goana ei după senzațional, a spus că este. Și dacă vine copilul, să vină! Însă nu înainte ca Liviu să vină acasă, firește, că nu se știe ce-ar putea să iasă, în caz contrar.

„Dacă este să ne luăm după ce au scris ziarele, am fost însărcinată de 5-6 ori în ultimii ani. Nu sunt însărcinată și nu este în planurile noastre. Important este ca el să vină acasă. Apoi, dacă vom avea și un copil, este bine.”, a mai spus Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, la Realitatea PLUS.

Citește și: Liviu Dragnea, învins. PSD merge mai departe, deocamdată

#News