Sentinta
Sentinta

O ieșeancă a cerut ordin de protecție împotriva soțului său pentru a-l împiedica să mai bea. Femeia din județul Iași a cerut doar să i se interzică să mai calce în barul administrat de ea,  acțiunea fiind înregistrată pe rolul Judecătoriei Pașcani vinerea trecută, potrivit g4media.ro.

Femeia din Mogoșești-Siret a precizat în acțiunea sa că va folosi în continuare în comun cu soțul său casa de două camere, cerând doar ca bărbatului să i se interzică să intre în anexa casei, unde funcționează barul firmei sale

De asemenea, a fost solicitată și obligarea bărbatului la tratament medical pentru vindecarea dependenței de alcool, acțiunea fiind înregistrată pe rolul Judecătoriei Pașcani vinerea trecută. În fața judecătorilor, soțul a fost de acord cu acțiunea formulată de nevasta sa. El  a recunoscut că devine recalcitrant atunci când bea și că are discuții în contradictoriu cu soția sa, ajungându-se și la violență fizică. Bărbatul a precizat că lucrează cu forme legale în străinătate și trebuie să plece oricum pentru a-și onora contractul de muncă.

Judecătorii nu au fost convinși că acuzațiile femeii la adresa soțului sunt reale

. „Coroborând probele administrate în cauză cu măsurile solicitate prin ordinul de protecție, instanța concluzionează că prin această procedură judiciară reclamanta a urmărit, nu protejarea acesteia sau a copiilor minori, ci stocul de băuturi alcoolice al barului pe care îl gestionează și din care pârâtul se servea după bunul său plac”, au apreciat magistrații. Aceștia au constatat că nu există niciun pericol iminent, așa că au dispus respingerea plângerii.

MAE, avertizare de călătorie pentru români în Italia