Cantități mari de droguri, descoperite într-un imobil părăsit din București

Polițiștii au găsit la o adresă din Sectorul 2 mai multe persoane care consumau substanțe interzise de lege

Polițiștii au găsit la o adresă din Sectorul 2 al Capitalei, în interiorul unui imobil dezafectat, mai multe persoane care consumau substanțe interzise de lege și aveau cantități însemnate de stupefiante, potrivit stiripesurse.ro.

Polițisti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 Poliție, cu sprijinul Direcției Generale a Jandarmeriei Municipiului București, au acționat pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

 Astfel, sâmbătă noaptea, au fost depistate 12 persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 45 de ani, care aveau un comportament asemănător persoanelor care consumă substanțe interzise. De asemenea, în interiorul locației, au fost găsite și ridicate 241 de pliculețe de tip zip, în interiorul cărora exista un praf alb pulverulent, despre care există suspiciunea că ar fi substanțe stupefiante. Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, care urmează a sesiza DIICOT.

Cel mai vechi ziar din lume, obligat să renunțe la ediția zilnică tipărită