Acțiunile primarului Cristian Popescu Piedone saltă PPU (social-liberal) în sondaje

Conform unui sondaj efectuat de CURS, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) crește în preferințele locuitorilor din București. „Vinovat” de această creștere este edilul Sectorului 5, umanistul Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone / Foto: Facebook

Conform unui comunicat remis de biroul de presă al PPU (social-liberal), partidul și-a consolidat poziția în preferințele electoratului din Capitală. Mai exact, dacă mâine s-ar organiza alegeri, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) ar bifa patru procente, conform celui mai recent sondaj realizat de CURS.

Cristian Popescu Piedone, iubit de cetățenii din București

Edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, se bucură, în acest moment, de popularitate, atât în rândul cetățenilor din Sectorul 5, cât și în rândul cetățenilor din celelalte sectoare, scoate în evidență sondajul CURS, contribuția edilului la creșterea în sondaje a partidului fiind una semnificativă.

„Încrederea oamenilor se câștigă la firul ierbii, om cu om. Umaniștii reprezintă echilibrul politicii, o politică făcută cu devotament și sinceritate. Noi suntem oameni, nu politicieni. Și înțelegem că oamenii au nevoie de lucruri simple, nu de promisiuni complicate. Bucureștenii au nevoie de fapte, nu vorbe, de cineva atent la adevăratele lor nevoi”, a transmis primarul umanist Cristian Popescu Piedone.

Astfel, datorită acțiunilor întreprinse de primar în sectorul pe care acesta îl administrează, umaniștii se bucură acum de și mai multă încredere din partea electoratului bucureștean.

De altfel, încă de la preluare mandatului, Piedone s-a aflat constant în vizite de lucru efectuate prin Sectorul 5, verificând „la sânge” stadiile lucrărilor, cât și felul în care oamenii care lucrează în subordinea sa își fac treaba. Nu puține au fost dățile când Piedone și-a amenințat subalternii că, în cazul în care nu-și vor îndeplini sarcinile de muncă, fie nu vor primi salariile, fie le va desface contractele de muncă, declarându-se convins să Sectorul 5 a stat prea mult timp în uitare și în delăsarea fostelor administrații. În plus, edilul s-a implicat chiar și în acțiuni umanitare, întreprinse în casele de bătrâni și în centrele în care sunt cazați copii instituționalizați.

Citește și: Vlad Popescu Piedone, deputat PPU (social-liberal), despre onoarea de a participa la lansarea cărții „Umanismul Pragmatic”