Gabriela Firea, mesaj adresat cu ocazia Zilei Tineretului: La mulți, sănătoși și fericiți ani!”

Ministrul Familiei le dorește tinerilor să devină mai motivați și mai puternici cu fiecare încercare

Gabriela Firea a ținut să transmită un mesaj cu ocazia Zilei Tineretului, marcată în fiecare an pe data de 2 mai. Ministrul Familiei le dorește tinerilor ca întotdeauna să găsească acel echilibru dorit între viața privată și cea profesională, să găsească acele profesii care să îi facă să lucreze cu plăcere, să devină mai motivați și mai puternici cu fiecare încercare.

Gabriela Firea: Să aveți timp și pentru sufletul vostru, pentru prietenii sinceri, pentru pasiuni și pentru familia care vă iubește necondiționat.

„Dragi tineri, nu doar azi, pentru că este ziua voastră, ci în fiecare clipă, vă doresc să găsiți acel echilibru dorit între viața privată și cea profesională, să aflați acele profesii care să vă determine să lucrați cu plăcere, să reușiți să eliminați stresul cotidian, să nu vă doboare nimic, toate obstacolele să vă întărească, să deveniți mai motivați și mai puternici cu fiecare încercare. Să aveți timp și pentru sufletul vostru, pentru prietenii sinceri, pentru pasiuni și pentru familia, care vă iubește necondiționat.

Timpul zboară și nici nu șțiți cât de rapid deveniți adulți. Bucurați-vă acum, de orice zi, de orice moment, cât sunteți la început de drum și totul poate deveni posibil. La mulți, sănătoși și fericiți ani!”, este mesajul transmis de Gabriela Firea.

 Germania a introdus abonamentul unic pentru transport, în valoare de 49 de euro pe lună