Horoscop azi, miercuri 3 mai 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic principal al zilei este oferit de trigonul Lunii de pe Balanță cu planeta Pluto, în retrogradare, de pe Vărsător. Acest aspect celest ne vorbește de: tenacitate, determinare, vigoare, putere, reziliență, profunzime, capabilitate și dârzenie.

BERBEC

În viața de cuplu veți avea parte de ipostaze sensibile și gentile! Este o zi de bun augur și pentru afaceri, înțelegeri și soluționări de litigii. Mai puteți obține și prietenia unei persoane mai enigmatice, dar și cumva mai controversate!

TAUR

Vă puteți îmbunătăți relația cu colegii de la locul de muncă. Vi se mai relevă și o ameliorare semnificativă în planul general al sănătății! Veți mai obține și un bun succes profesional!

GEMENI

Este o zi bună pentru distracție, relaxare și destindere. În dragoste s-ar prea putea să realizați o cucerire frumoasă! Veți fi și foarte radicali în convingeri!

RAC

Vă puteți baza pe susținerea fermă a unei femei mature din familie. Este o zi de bun augur și pentru a vă implica în proiecte legate de casă. Din păcate, vi se mai relevă și un risc mai semnificativ de accidente, deci fiți ceva mai atenți!

LEU

Veți comunica într-un mod mai afectiv și diplomatic! Puteți primi și o veste bună despre sau de la o femeie mai vărstnică. Vi se preconizează o zi fastă și în afaceri.

FECIOARĂ

În această zi puteți obține un rezultat financiar satisfăcător! Totodată, astrele vă arată și mult mai abili și talentați! Vi se mai relevă și o importantă remediere în planul general al sănătății.

BALANȚĂ

Astrele vă relevă mai romantici, sensibili și afectuoși. Veți atrage cu facilitate privirile celor din jur și veți fi astfel în centrul atenției! În dragoste vă veți arăta deosebit de șarmanți, cuceritori și pasionali.

SCORPION

Aștrii vă relevă cumva mai creativi și meditativi. Este o zi potrivită pentru studii și experiențe mai neobișnuite, chiar mai oculte. Însă, în cele ce țin de familie veți manifesta o natură cumva mai dominantă și autoritară.

SĂGETĂTOR

Aveți parte de o zi cu noroc pentru acțiuni și activități de tip social, public. Puteți obține și prietenia unei femei mai speciale. În discurs vă veți prezenta foarte persuasivi și magnetici!

CAPRICORN

Vi se relevă un succes bunicel în planul carierei! Puteți câștiga respectul și admirația superiorilor ierarhici! Mai puteți obține și un câștig financiar destul de satisfăcător.

VĂRSĂTOR

Este un moment indicat pentru studiu, evaluări și călătorii mai lungi. Puteți primi și o veste minunată de la mare distanță! Vă veți arăta și cumva mai misterioși și fermecători!

PEȘTI

Vă veți reliefa cumva mai capabili, determinați și luptători. Puteți rezolva cu brio o chestiune ce ține de un împrumut ori de o restituire. Veți beneficia și de o intuiție foarte profundă!

Horoscop HashtagNews