Cea de a doua Școală Europeană de Vară Good Brother, organizată în perioada 13-16 iunie la București

Școală Europeană de Vară este destinată profesioniștilor, doctoranzilor și tinerilor cercetători din cele 43 de țări participante în cadrul rețelei ( CA19121- Network on Privacy- Aware Audio- and Video- Based Applications for Active and Asisted Living).

În perioada 13-16 iunie va avea loc la București cea de a doua Școală de Vară Good Brother. Astfel, în perioada 13-16 iunie, Acțiunea Cost Good Brother va organiza la București cea de a doua Școală Europeană de Vară, destinată profesioniștilor, doctoranzilor și tinerilor cercetători din cele 43 de țări participante în cadrul rețelei ( CA19121- Network on Privacy- Aware Audio- and Video- Based Applications for Active and Asisted Living).

Programul COST (cooperare europeană în domeniul cercetării tehnice și științifice) este un element fundamental al spațiului european de cercetare (ERA) care își propune să faciliteze progrese științifice inovatoare, contribuind astfel la consolidarea capacităților de cercetare și inovare din Europa ( www.cost.eu/).

 Școala europeană de vară se va desfășura în limba engleză și va fi găzduită de Universitatea de Medicină și Farmacie ” Carol Davilla” București, Sala de Consiliu,  Bd. Eroii Sanitari nr. 8. Evenimentul este organizat de Acțiunea Cost GoodBrother, în parteneriat cu Fundația Ana Aslan Internațional, Universitatea de Medicină și Farmacie ” Carol Davilla”, Centrul de inovație e-Health al UMFCD, Univesitatea Politehnică București, Universitatea Transilvania Brașov și Unitatea Politehnică Timișoara și va avea ca lectori  cadre universitare din Austria, Cipru, Italia, Macedonia de Nord, România  și Spania. Școala multiculturală de vară este un eveniment multidisciplinar deschis profesioniștilor,  doctoranzilor și tinerilor cercetători din diferite domenii, cum ar fi informatică, inginerie, sănătate. Orice solicitant trebuie să completeze cererea disponibilă pe site-ul Acțiunii Cost CA19121 GoodBrother. Apelul pentru cursanți este deschis până la data de 5 mai. Specialiştii din Timişoara avertizează: Au revenit căpușele