Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone a făcut un anunț surprinzător, declarând că îi va susține candidatura lui Rareș Hopincă, reprezentantul PSD, pentru Primăria Sectorului 2, gest care subliniază o alianță neobișnuită între Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) și Coaliția PSD-PNL.

Piedone a explicat că decizia sa vine în urma evaluării experienței, tinereții și a relației de colaborare pe care a avut-o cu Hopincă, exprimându-și încrederea că acesta este cel mai potrivit pentru a prelua conducerea Sectorului 2. În plus, Popescu Piedone a menționat că PUSL va prezenta doar candidați pentru consiliul local, renunțând la a-și propune un candidat propriu pentru funcția de primar.

Rareș Hopincă, care ocupă în prezent funcția de prefect al Capitalei, a salutat această susținere, remarcând aprecierea mutuală și continuitatea proiectelor între ei, subliniind colaborarea eficientă pe care au avut-o în trecut la Primăria Sectorului 5.

Această mișcare strategică de susținere politică se înscrie în contextul mai larg al alegerilor locale, cu Coaliția PSD-PNL promovând candidați comuni în mai multe sectoare ale Capitalei, încercând astfel să consolideze sprijinul și unitatea între cele două partide.

Lista de candidați susținuți de coaliție include nume precum George Tuță pentru Sectorul 1, Robert Negoiță pentru Sectorul 3, Daniel Băluță pentru Sectorul 4, Adrian Vighenciu pentru Sectorul 5 și Ciprian Ciucu pentru Sectorul 6. Pentru Primăria Capitalei, coaliția l-a desemnat pe medicul Cătălin Cîrstoiu, despre care se vorbește tot mai insistent că este un pion sacrificat!