Nicolae Bacalbașa e dependent de oxigen

Social democratul gălățean Nicolae Bacalbașa, cel care a reușit, în mod negativ, să pună Galațiul pe harta României prin șirul de comentarii ieșite din sferele normalului, o comite din nou. Cu toate că mesajul lui Bacalbașa se vrea unul trist și plin de povețe destinate urmăritorilor săi activi, acesta reușește, din nou, să stârnească zâmbete.

Pe scurt, Nicolae Bacalbașa ar fi fost infectat cu noul coronavirus, însă ulterior s-ar fi vindecat însă potrivit spuselor sale, ar fi rămas cu o dependență de oxigen, în urma infectării. În mod cert, acesta poate înființa prima clinică de dezintoxicare, destinată dependenților de oxigen.

„Mă aflu într-o situație absolut anormală, dependent de oxigen. E foarte greu pe omul care-i animal social să-l faci să respecte distanțarea. N-ai ce face. În viață, din păcate, te pui în fața unor situații, din care esențial este să supraviețuiești. E aproape imposibil să te ferești, sigur că da, asta este. Dar din păcate unii facem forme mai urâte. În funcție de genele tale, de starea de sănătate anterioară”, a declarat Nicolae Bacalbașa, la România TV.

Citește și: Bacalbașa nu se mai află pe listele PSD Galați pentru alegerile generale

#News