Ciolacu vrea ca azi să ne bucurăm de bucate și tradiții

Liderul PSD Marcel Ciolacu a lansat, la rândul lui, un mesaj video pe Facebook, în care ne-a vorbit despre valori, tradiții și bucate. Cu un îndemn patriot parcă desprins din manualele încă rămase pe băncile școlii, în anii ’90, moștenire de la fostul regim, Ciolacu adaugă un strop electoral și transmite, printre cuvinte, că PSD are soluții.

„De Ziua Naţională, ar trebui să ne onorăm istoria, eroii şi progresul nostru ca naţiune. De Ziua Naţională, ar trebui să ne bucurăm de tot ce este românesc! De bucatele noastre. De tradiţiile noastre. De familie şi prieteni. Anul acesta, din păcate, această pandemie, extrem de prost gestionată, ne-a furat toate aceste bucurii”, a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Marcel Ciolacu: „Ca români, suntem chemaţi să ne apărăm, cu toţii, ţara din nou!”

„Curajul lor înseamnă ca azi să continuăm să luptăm pentru ceea ce este corect! Să luptăm pentru ca naţiunea noastră să treacă mai repede peste aceste momente dificile! Ca români, suntem chemaţi să ne apărăm, cu toţii, ţara din nou! Împreună, să ne apărăm ţara de un duşman invizibil, cu care s-au luptat prea puţin şi prea haotic până acum. Cu toţii, putem îndrepta naţiunea noastră în direcţia cea bună! Ştim cum. Avem soluţiile! Şi avem şi dorinţa de a ne uni din nou în jurul unui singur scop. Împreună, putem să ne salvăm ca o naţiune puternică!”, se mai arată în mesajul postat de Marcel Ciolacu.

Citește și: Marcel Vela, poetic de 1 Decembrie

#News