Nicio zi națională fără Dăncilă și momentele ei „astrale”

Viorica Dăncilă a fost premierul României pentru o scurtă perioadă de timp. În tot acest timp, doamna „de fier” a politicii românești, așa cum a fost numită, mai în glumă, mai în serios, de unii, n-a avut prea multe ocazii de a-și dovedi calitățile scriitoricești, de fiecare dată când a încercat, reușind să stârnească hohote de râs, în loc de emoție sau patriotism, așa cum, probabil, intenționa.

Și cum în acest 1 decembrie, Viorica Dăncilă nu ocupă, practic, nicio funcție notabilă, asta nu pare să o împiedice să ne ureze de bine și să ne povestească despre „momentele astrale” ale neamului românesc, marcate de sărbătoarea de 1 decembrie.

„1 decembrie e unul dintre momentele astrale ale neamului românesc. E ziua la care au sperat și pentru care au lucrat generații întregi de români, e reușita politică cea mai importantă a istoriei moderne a României. Să avem întotdeauna tricolorul în suflet și să ne bucurăm cu toții de România noastră! La mulți ani tuturor de ziua națională!”, a spus Viorica Dăncilă, pe Facebook.

Citește și: 1 Decembrie, sărbătorită pe Facebook

#News