Taximetrist din Vișeul de Sus, prins în trafic cu droguri

El avea în taxi droguri în valoare de peste 10 mii de euro

Taxi
Taxi

Un tânăr taximetrist în vârstă de 26 de ani din Vișeul de Sus a fost oprit în trafic de către polițiștii de frontiera, care au descoperit în interiorul autoturismului 4.500 de euro, dar și o uriașă cantitate de droguri de mare risc, cu o valoare de piață de peste 10.000 de euro, potrivit g4media.ro.

Bărbatul era cunoscut de către tinerii din zonă ca fiind un important dealer de droguri, acesta făcând „livrările” chiar cu taxiul.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeul de Sus anunță că au oprit în trafic un autoturism condus de către un tânăr maramureșean de 26 de ani, în care au descoperit două pungi care conțineau o substanță de culoare alb cristalină, susceptibilă a fi substanță interzisă, respectiv peste 500 de grame drog de mare risc 3-CMC cu o valoare de piață de aproximativ 53.000 de lei, pe care intenționa să o comercializeze. În autoturism a mai fost descoperit  un cântar de mare precizie precum și suma de 4.500 euro. Conducătorul auto a declarat că nu știe ale cui sunt pungile cu substanțele respective. MAE, atenţionare de călătorie pentru românii care merg în Portugalia