Ioana Constantin

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, care este și purtătorul de cuvânt al partidului prezidat onorific de Traian Băsescu, se implică total în campania electorală pentru alegerile locale din această toamnă. După ce a atacat-o recent pe Clotilde Aramnd, candidatul USR la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin recidivează și își concentrează atenția pe cei ce conduc Uniunea.

Marcajul strâns pe care reprezentanții PMP îl fac celor din USR vine după excluderea Mișcării Populare din negocierile pentru stabilirea listei de candidați comuni ale Dreptei politice, la primăriile de sector ale Bucureștiului.

Exact acesta e motivul pentru care PMP s-a bătut pentru revenirea la 2 tururi de scrutin: nu au cum să decidă 4-5 politicieni ce partide pot sta la masă, ce candidați sunt mai buni, cine are șanse mai multe. Democrația înseamnă vot la urne, nu înțelegeri după bunul plac al unora. Ipocrizia nu mai are măsură în discuțiile despre candidaturile de la București.

Un partid (USR) care l-a votat pe socrul lui Victor Ponta la Curtea de Conturi și care-și bea socata cu Ponta pe furiș încearcă acum să țină lecții de moralitate. Despre vremurile când Ponta și PSD/USL făceau praf statul de drept, când Constituția era terfelită ați uitat?!

Doar cetățenii decid ce candidat e mai bun; doar cetățenii aleg cine să-i reprezinte. Asta e democrația!

#FărăIpocrizie #doarDemocrație”, a postat, pe Facebook, Ioana Constantin.

Pentru că nu au fost invitați la negocieri, liderii PMP au anunțat că vor avea candidați prprii la fiecare primărie de sector. În plus, Traian Băsescu va candida pentru un nou mandat de Primar General. Curajul din ultimele zile ale secretarului general adjunct al PMP, Ioana Constantin, este explicabil. Președintele Mișcării Populare, Eugen Tomac, a nominalizat-o pe Constantin ca posibil candidat al PMP la Sectorul 1.

„În mod obligatoriu, ne-am dori un sector unde să venim cu un candidat care să câștige. Avem candidați buni pentru toate sectoarele. Cred că o candidatură care poate cuceri Primăria Sectorului 2 este cea a domnului Paleologu. De asemenea, un candidat redutabil pentru Primăria Sectorului 4 este Ştefănel Dan Marin. În mod sigur, în jurul lui Mihai Neamţu, la Sectorul 3, putem să-i creăm probleme reale proaspătului fugar de la PSD, Negoiţă.

Ștefan Florescu și singur are șanse să-l bată pe Mutu la Sectorul 6 și, dacă USR-ul ar fi dorit să facă un gest de noblețe, sunt convins că Ioana Constantin, colega noastră, la Sectorul 1 îl poate învinge pe domnul Tudorache într-o alianță unită. De asemenea, la Sectorul 5, senatorul Iliescu este cunoscut de 20 de ani în acest sector”, a puncta Eugen Tomac, președintele PMP.

Citește și: Clotilde Armand primește o replică pe măsură după ce a spus despre Băsescu că este colaborator al fostei securități

HashtagNews.ro