Sursa foto: Facebook/ Alfred Laurențiu

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Alfred Laurențiu a postat mai multe fotografii alături de copiii săi și soția sa. Acesta a precizat că doar copiii sunt cei care îl motivează, în fiecare zi, să devină un om mai bun și dedicat.

„Astăzi de Ziua Copilui, le transmit celor 2 copii ai noștri ,Lazar și Alfred ,ca eu și soția mea Sabina nu avem nimic mai prețios in inimile noastre decât ei Indiferent de vârsta lor, pentru noi, ei tot copiii noștri rămân, la fel cum și noi pentru părinții noștri vom fi pentru totdeauna tot copii”, a scris Alfred.

De asemenea, senatorul social-democrat a precizat și ce își dorește pentru copiii lui în viitor.

Ziua Copilului este sărbătorită în fiecare an pe 1 iunie

Tot ceea ce ne dorim ca părinți pentru copiii noștri e sa fie sănătoși, să crească frumos, să fie fericiti și să ne depășească pe toate palierele! Și cred cu tărie că toți părinții își doresc asta pentru copiii lor, iar datoria noastră de părinți este să-i ajutăm și să-i susținem pentru a reuși ! La mulți ani Lazar!La mulți ani Alfred! La mulți ani tuturor copiilor de ziua lor!”, a concluzionat Alfred Laurențiu.

Și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a postat mai multe fotografii cu cei mici, în vizită la Parlament. Acesta a precizat că s-a simțit extraordinar alături de copii și printre jocurile din copilărie.

„Parlamentul este azi un imens teren de joacă pentru copii! Este atât de frumos și reconfortant să îi vezi pe cei mici în locul celor mari care sunt în celelalte zile ale anului. M-am simțit extraordinar printre copii și printre jocurile copilăriei. Și da, am încercat și trotineta. Mă mai dau. La mulți ani, tuturor copiilor!”, a scris Ciolacu.

Citește și articolul: Alfred Laurențiu participă la cea de-a 9-a Sesiune Plenară a Adunării Parlamentare a Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (AP SEECP)