foto: captură Antena 3

Raluca Turcan, pe urmele lui Marcel Ciolacu?

Nu știu exact ce se întâmplă în politica românească în perioada asta, însă mai-mai c-aș putea să jur că mă uit la o telenovelă mexicană dublată în română de Irina Margareta Nistor. „Sfinte Sisoe”, ce balamuc! Dacă ieri aflam că lui Marcel Ciolacu au început să-i facă colegii bagajele, ca să nu fie nevoit să și le facă singur, azi sursele ne mai povestesc ceva interesant. Nici Ralucăi Turcan se pare că nu-i merge prea bine. O fi Mercur retrograd sau karma începe, în sfârșit, să-și facă treaba? N-am de unde ști. Clar este că, sătulă de personaje toxice asemenea Ralucăi Turcan, n-am cum să nu mă bucur la auzul veștii că Ludovic Orban s-ar cam fi săturat de figura ei inteligento-cotcodăcească și ar cam dori s-o tragă pe dreapta pe aceasta.

Nu de alta, însă la cum o iau la vale sondajele celor de la PNL, dacă își doresc vreodată să recâștige electoratul, e timpul să înceapă o igienizare sănătoasă și să scape de tot ce colcăie pe la sediu.

Cei de la Adevărul relatează faptul că anumite surse ar confirma picajul în gol al personajului politic Raluca Turcan. Povestea spune că totul ar fi început în momentul în care aceasta ar fi ieșit în fața presei și-ar fi anunțat înghețarea anului școlar, cu toate că nu era de competența ei să o facă. N-a contat că nu-i treaba ei. Turcan și-a scos figura de om important din cuibar și ne-a vorbit despre învățământ, într-un moment în care nimeni nu știa sigur ce-o să se întâmple cu acesta. Treabă care l-ar fi supărat pe Ludovic Orban destul de tare. Atât de tare încât n-a mai chemat-o nimeni pe nicăieri. Nici măcar la întâlnirile cu Klaus Iohannis, unde altă dată ar fi fost nelipsită. Există o vorbă din bătrâni de care Turcan n-a ținut cont: „gura bate posteriorul” – sau ceva de genul ăsta.

„Raluca Turcan s-a erijat de multe ori ca şefa de facto a unor ministere, în special la Educaţie, lucru care a enervat mult. De aici o relaţie tensionată cu Monica Anisie”, relatează sursele.

De asemenea:

„Au fost mai multe discuţii aprinse în ultimele două luni. Una din ele a fost chiar la începutul acestei săptămâni, tot pe tema comunicării şi a deciziilor anunţate. Orban a cerut disciplină iar. Premierul a repetat lucrul acesta de mai multe ori de la gafa făcută de Alina Gorghiu, când a ieşit cu proiectul acela (n.r.- privind executarea pedepsei cu închisoarea la domiciliu) care ne-a făcut praf în spaţiul media”, au mai precizat surse din conducerea PNL pentru „Adevărul

Cu toate că unii spun că Ralucăi Turcan i se recomandă să închidă ușa pe dinafară, alte voci, tot din PNL și acestea, susțin contrariul și-anume că de fapt, având în vedere scârțâiala de scaune de sub șezutul anumitor miniștri liberali, acesteia i s-ar pregăti o revenire în forță.

Cu toată sinceritatea vă spun că prefer prima variantă. Din toate motivele expuse mai sus, motive pe care le știe, de altfel, orice om cerebral.

Citește și: Costel Alexe își pierde popularitatea în partid

#News