Popescu Piedone, răspuns la invitația lui Marcel Ciolacu de a negocia retragerea candidaturii sale la Primăria Capitalei: EXCLUS. Sunt singurul candidat asumat de la început și nu mă retrag

Popescu Piedone îi consideră pe liderii Coaliției hulpavi, aroganți și nerecunoscători față de cetățenii care i-au votat acum 4 ani

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB

Popescu Piedone a anunțat ferm încă odată că nu renunță la candidatura pentru Primăria Capitalei. Acesta a declarat că nu va discuta cu Marcel Ciolacu despre posibila retragere a candidaturii sale, acest lucru fiind exclus.

Popescu Piedone a spus că nu va da curs invitației liderului PSD de a discuta pe marginea acestui subiect: EXCLUS. De ce să mă retrag?

„Sunt singurul candidat asumat de la început și nu mă retrag. Sunt președintele PUSL și conducerea partidului mă susține. Așa că este exclusă retragerea mea. În ceea ce privește candidaturile Gabrielei Firea și a lui Sebastian Burduja, acest lucru chiar mă favorizează . Cred că domniile lor au intrat să candideze ca să salveze onoarea coaliției”, a declarat Cristian Popescu Piedone, la un post de televiziune.

Popescu Piedone crede că prin candidaturile Gabrielei Firei și lui Sebastian Burduja ne întoarcem la democrația reală, fiecare partid având propriul candidat și putând astfel să le prezinte cetățenilor cu drept de vot programele pe care le au și ceea ce doresc să facă pentru cetățeni. ” Această pseudocoaliție vine și prezintă alegătorilor și un program social și unul liberal, deci ce să înțeleagă alegătorii?, a spus Popescu Piedone. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Popescu Piedone le transmite, metaforic, liderilor Coaliției că s-au jucat de-a Copiii Căpitanului Grant, până și-au pierdut busola și au început să jinduiasca după vestonul lui Jules Verne.

Popescu Piedone: Ați luat-o razna, hulpavi și aroganți și nerecunoscători față de cei care, acum patru ani, v-au gătit bucate, v-au îmbrăcat în oameni și v-au așezat la masă!

Potrivit lui Popescu Piedone, liderii Coaliției și-au pierdut înfățișarea de oameni, uitând de oamenii nedreptățiți și mințiți de Nicușor Dan și au amanetat Bucureștiul pentru interesele lor meschine. „Nicio problemă: în 34 de ani au fost destui călăreți pe cai imaginari și cam toți s-au pierdut în ura poporului! Tocmai văd o fotografie cu Nicușor Dan ieșind pe poartă palatului la fel de somnoros ca el! Și înțeleg, acum, de ce ați amanetat încă 4 ani Bucureștiul! Păcat că ignorați oamenii buni! Dar… voi avea grijă de București și de toți cetățenii pe care VOI îi batjocoriți fără milă! Primarul Piedone”, este mesajul lui Popescu Piedone, transmis pe Facebook.

Popescu Piedone nu renunță la candidatura pentru Primăria Capitalei: „Mazilirea doctorului Cârstoiu este BLAT POLITIC PRIN CARE PSD ȘI PNL ÎL SUSȚIN PE NICUȘOR DAN!”