Klaus Iohannis

Klaus Iohannis se pare că a cam încurcat-o. Mai nou, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu pare să vrea să-și recâștige simpatia în partid după ce a fost acuzat de colegi cum că ar fi cam… moale și că ar favoriza jocurile președintelui Klaus Iohannis, cât și pe cele ale PNL-ului. Astfel, Ciolacu susține că are de gând să îl dea în judecată pe acesta pentru declarațiile ce îl vizează pe medicul Adrian Streinu-Cercel.

„Îi solicit ferm preşedintelui Iohannis să vină cu dovezi clare, altfel toată lumea va înţelege că este o nouă minciună din seria celor pe care le-a lansat la adresa profesorului Streinu-Cercel sau pe tema redeschiderii şcolilor din Franţa. Solicit comisiilor parlamentare de control SRI şi SIE să se întrunească săptămâna viitoare şi să convoace şefii serviciilor pentru a prezenta un raport oficial asupra informaţiilor false enunţate în spaţiul public de preşedintele Iohannis. PSD va depune o plângere la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării împotriva lui Iohannis pentru instigare la ură pe baza răspândirii de informaţii false”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu: ” Klaus Iohannis (n.r.) vrea să acopere incompetenţa Guvernului PNL pe care îl conduce”

Astfel, Ciolacu este de părere că PNL-ul nu ar fi făcut mare lucru pentru a relansa economia, singurele sacrificii reale fiind cele ale populației, care a stat în casă, în timp ce au majoritatea a rămas fără loc de muncă.

„Iohannis şi-ar fi dorit să ascundă incompetenţa guvernului PNL care nu vine cu un plan de relansare a economiei. Singurii care au făcut sacrificii au fost cetăţenii, care au stat în casă. E dreptul lor să ştie când se pot întoarce la muncă, când pot să-şi ia salariu. Nici guvernul PNL şi nici Iohannis nu le spun nimic! Apelează la diversiuni penibile”, se afirmă în postare.

Citește și: Dăncilă îl mustrează pe Paul Stănescu

#News