FOTO Podul.ro
FOTO Podul.ro

Liderul PRO România Victor Ponta este de părere că prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu este definiția incompenței, în lumina ultimelor statistici de infectare. Potrivit lui Ponta, Cojanu ar fi la fel de vinovat pentru ceea ce se întâmplă acum, ca cei responsabili, la momentul respectiv, pentru tragedia de la Colectiv. Reamintim că Victor Ponta a demisionat din funcția de premier la scurt timp după incendiu, în urma presiunii publice, marcată de proteste.

Pentru a-și sublinia punctul de vedere, Ponta amintește câteva vorbe de-ale lui Cristian Tudor Popescu, jurnalist care îl acuza de incompetență, la rândul lui, pe Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei.

Victor Ponta: Nu știați că incompetența și prostia lor ucide?

„Prostia UCIDE / Incompetenta UCIDE / in fiecare zi fac mai multe victime nevinovate decat la “Colectiv”! Dar nimeni nu este responsabil!

“Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect ! Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie! Dar Guvernul il mentine in functie!” – Cristian Tudor Popescu!

Serios? Nu stiati cum sunt cei din “Echipa Orban”? Nu stiati ca incompetenta si prostia lor ucide? Nu stiati ca sunt la fel de corupti ca si Echipa lui “Dragnea”? Ipocritilor!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Citește și: CTP sugerează că „Prefectul” Cojanu este victima unei anagrame

#News