Mihai Fifor - PSD

Mihai Fifor se declară nemulțumit în legătură cu modul în care autoritățile au decis să ne apere de pericolul numit Coronavirus. În opinia sa, cei competenți scapă din vedere un aspect extrem de important și anume Vama Nădlac, unde, după spusele acestuia, cei ce trec de punctul de frontieră nu sunt supravegheați și nici trecuți prin filtre. Totul ca mai apoi, aceștia să se „integreze în societate”.

„Inchidem Suceava, dar nu inchidem punctul de frontiera Nadlac 1 pentru cei care trec granita pe jos.

Acestia continua sa vina si sa vina, si sa vina. Intra in oras, in magazine, in benzinarii. Merg la gara si iau trenul pana la Arad si de acolo schimba si pleaca unde le e destinatia finala. In afara de o declaratie, nimic. Nimeni nu stie exact daca oamenii acestia sunt sau nu sunt pozitivi. Dar stau in gara, se urca in tren si apoi coboara in gara Arad.

Sa va mai spun de disperarea locuitorilor din Nadlac? De eforturile primarului de a-i duce la gara sau de a-i scoate din oras? In momentul postarii mele, sunt, de pilda, 15 cetateni veniti noaptea trecuta, inghesuiti intr-o toneta si asteptand sa plece care-ncotro.

Domnule prefect Stoian, daca totusi mai traiti, poate luati niste masuri legale si serioase. Poate transmiteti sefilor ierarhici. Nadlac 1 trebuie urgent inchis pentru traficul pietonal. Urgent!!!”, spune Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Marcel Ciolacu: Guvernul are datoria să le spună românilor adevărul!

#News