Maria Grapini / Foto: Facebook

Dacă ar fi avut mai puțin noroc în viață, iar viața ar fi fost corectă, Maria Grapini n-ar fi ocupat fotolii pufoase prin Parlamentul European. Într-o realitate corectă, Maria Grapini ar fi fost bucătăreasă pe la o cantină – sau cel mult vreo președintă de scară de bloc. Dar nu trăim într-o lume corectă, așa cum bine v-ați dat seama, de altfel. Trăim într-o lume politică desprinsă, parcă, dintr-o schiță de-a lui Caragiale, în care avem parte de ariviști, de parveniți și de păreriști.

Ce-o nemulțumește pe madam Grapini de data aceasta? Faptul că președintele Iohannis nu-și donează indemnizația pe o lună! Corect, n-am ce zice! Sunt curioasă cam cât a donat dumneaei; nu de alta, însă în textul de mai jos nu se menționează nici cât și nici dacă. Păi, ce facem, doamnă? Donăm sau nu donăm?

În al doilea rând, The Grapinizer își dorește să fie o femeie informată, așa că bate cu pumnul în scaun și-i cere furtunos premierului să fie ceva mai comunicativ. Ludovice, eu zic s-o asculți pe doamna Grapini, că-i născută în județul Galați. Și știi ce caracteristică comună au femeile din Galați? Toate știu kung-fu cu făcălețul!

„Dragi romani, Azi am stat cu sufletul la gura si am ascultat peste cinci ore teledonul! S-au strans peste 2 milioane de euro , suma care va creste pe parcursul zilelor urmatoare! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti cei care ati donat! Stiu ca mult mai multi ar fi facut-o daca ar fi putut!

Sanatate tuturor! Stimate autoritati ! Ati vazut ce-au facut romanii?Mi-ar fi placut sa-l aud pe Presedinte, pe Prim ministru si alti politicieni ca dau exemplu si doneaza indemnizatia pe o luna daca au fost pensionari care si-au donat toata pensia! Ar fi fost un bun exemplu! Daca ati donat,anuntati-nu pentru lauda ci pentru incredere ca sunteti solidari cu poporul care v-a incredintat cele mai inalte responsabilitati in stat!

Ce faceti voi?

Cer premierului si ministrului sanatatii sa comunice zilnic:

-necesar de materiale, echipamente de lucru, aparatura, pentru TOATE spitalele din tara si pentru medicii de familie, pentru min trei luni!

-stocuri existente la fiecare spital

-personal sanitar existent si necesar pentru fiecare unitate sanitara

-ce capacitati de productie avem

in tara pentru productia de:masti, combinezoane,cearceafuri,halate,etc

-distributia comenzilor la toate fabricile care au decis sa-si schimbe liniile de fabricatie si sa produca pentru sistemul

sanitar.

-cantitatile importate si catre ce spitale s-au distribuit

ORGANIZATI-VA! Comunicati zilnic aceste date nu numai cati se imbolnavesc si cati au decedat! Dati dovada de transparenta si o buna comunicare! Cetatenii au nevoie de incredere ca Administratia centrala si cele locale fac la timp, ce trebuie! Dupa mai bine de o luna de la primul decedat, in localitatile mai mici, in rural exista haos.Directiile de sanatate sunt depasite,nu raspund la sesizari! Cadre medicale netestate! Puteti sa o faceti? Puyeti sa va organizati? Nu sacrificati oameni azi si nu peste mult timp,mii de firme! Ministerul finantelor nu plateste firmelor datoriile de mai mult de 30 de zile! Cum ajutati IMM-urile? Nedecontandu-le facturilor? Dati dovada de responsabilitate! Multumesc cadrelor sanitare, si a tuturor celor care lucreaza pentru ca noi sa putem sta izolati! Toti trebuie sa facem ce depinde de noi sa nu le ingreunam munca lor!”, scrie Maria Grapini pe Facebook.

Citește și: Teodorovici acuză PNL-ul de interese politice

#News