Transfăgărășanul, închis miercuri în zona Vidraru pentru lucrări de asfaltare

Accesul la Bâlea Lac se face doar dinspre DN 1 și Bâlea Cascadă

Drumul Național 7 C – Transfăgărășan se închide miercuri, între orele 08 00 – 16 00 în zona localității Arefu (județul Argeș) pentru lucrări de asfaltare, potrivit unui anunț al CNAIR. Localitatea Arefu este la mică distanță de zona Barajului Vidraru, o zonă turistică foarte căutată în sezonul estival, potrivit economedia.ro.

Tronsonul pe care se vor face lucrările este de la km. 57 la km. 64, între Cetatea Poenari și Brajul Vidraru, prin urmare, în intervalul cu circulație închisă turiștii pot urca la Bâlea Lac, la peste 2000 de metri altitudine doar dinspre DN 1 -Cârțișoara și Bâlea -Cascadă, pe versantul nordic al Transfăgărașanului

,,Miercuri, 30.08.2023, în intervalul orar 08:00 – 16:00, se va închide traficul rutier pentru toate categoriile de autovehicule pe Transfăgărașan (DN 7C), sectorul cuprins între km 57+000 și km 64+600, în zona localității Arefu, jud. Argeș, pentru execuția lucrărilor de așternere a covorului asfaltic ! Vă rugăm circulați cu prudență și respectați semnalizarea rutieră instituită temporar !” a transmis CNAIR. CNAIR a lansat o licitație pentru un studiu de fezabilitate care să permită circulația pe DN 7 C Transfăgărășan deschisă mai mult de patru luni pe an. DN 7 C Piscu Negru-Bâlea Lac-Bâlea Cascadă este a doua cea mai înaltă șosea din țară după DN 67 C Transalpina. Clotilde Armand, suspectă într-un dosar penal. PSD: „USR să aplice rapid principiul „Fără penali în funcții publice” în cazul colegei lor”