Lia Olguța Vasilescu

Inspirată de o declarație a Gabrielei Firea, Lia Olguța Vasilescu îi continuă ideea edilului Capitalei, plusând pe celelalte presupuse greșeli ale guvernului în exercițiu, cel condus de Ludovic Orban.

„Doar 4 persoane din cele 4.600 care au participat la testarea noastră au avut rezultate pozitive la coronavirus”, scria Gabriela Firea, la un moment dat.

Plecând de la această afirmație, Lia Olguța Vasilescu își amintește de mult promisa relansare economică care, potrovit acesteia, ar împlini 125 zile de când ar fi fost promisă pentru prima oară. În opinia Liei Olguța Vasilescu, aceasta nu s-ar fi întâmplat, subliniind astfel „incompatibilitatea” Guvernului cu nevoile țării.

„Doar 4 din 4600 de persoane testate sunt bolnave. Testare facuta cu aparatura performanta, dupa toate regulile si regulamentele nationale si internationale… Si atunci de unde cifrele prezentate zilnic de Grupul de Comunicare Strategica? De ce nu incep masurile de relansare economica? Au trecut deja 125 de zile de cand ne tot ameninta Orban ca iese cu masuri economice… 125 de zile!!! Cate firme au fost ingropate de indolenta si incompetenta acestui guvern?”, scrie Olguța Vasilescu pe Facebook.

Citește și: USR anunță că nu va vota Strategia Naţională de Apărare a Ţării

#News