Ana Loredana Predescu

În cursul zilei de astăzi, PSD Brașov și-a prezentat candidații la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Surpriza acestor alegeri, la nivel de Brașov, a fost intrarea în cursă a Anei Loredana Predescu, cooptată de echipa PSD Brașov.

Cine este Ana Loredana Predescu, aspiranta la postul de deputat în Parlamentul României, din partea PSD Brașov?

Ana Loredana Predescu reprezintă surpriza de anul acesta, atunci când vorbim despre social democrația brașoveană. Născută în Vâlcea și cu reședința în București, Predescu candidează pentru Camera Deputaților, pe locul 2, după Marian Rasaliu, cel aflat pe locul întâi. De asemenea, pe listă mai pot fi regăsiți și Lucian Pătrașcu (Locul 3), Răzvan Popa (Locul 4) și Alexandra Crivineanu (Locul 5).

Potrivit Anei Loredana Predescu, cea aflată pe locul doi în cadrul listei pentru Camera Deputaților, potrivit PSD Brașov, motivul pentru care aceasta a ales să accepte propunerea PSD este legat de faptul că Brașovul este un oraș încărcat de istorie, de asemenea fiind și un oraș cu un imens potențial turistic, în slujba căruia aceasta ar putea să-și concentreze toate cunoștințele acumulate, întrucât în CV-ul acesteia se regăsește funcția de Director Cabinet în Ministerul pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism.

„După terminarea Liceului Pedagogic, cel care mi-a pavat drumul spre formarea generațiilor de tineri, luând astfel contact cu nevoile copiilor si ale părinților, am absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Relații Economice Internaționale. Mi-am completat studiile cu un master in Managementul Proiectelor (A.S.E.), master in Managementul Afacerilor Interne in cadrul Academiei de Poliție Ioan Cuza și Institutul Diplomatic.”, a declarat Predescu, referitor la studiile acesteia.

„Din fruntea Confederației Naționale a Femeilor Antreprenor Filiala Vâlcea, am încurajat tinerii să se îndrepte către antreprenoriat, accesând si coordonând un program european de formare profesională. Experiența în mediul privat a fost o provocare, cu greutățile afererente dar și cu satisfacțiile ce derivă dintr-o investiție în cea mai modernă stație locală a unei televiziuni naționale si a unui post de radio local.”, a mai declarat aceasta.

Marius Dunca, pe locul 1 pentru Senat

În ceea ce privește lista pentru Senat, social democrații din Brașov mizează pe președintele fialialei brașovene, Marius Duncă. Pe pagina sa de socializare, Dunca a declarat, în urma candidaturii: „Candidez la alegerile parlamentare din acest an cu o dorință uriașă de implicare în problemele grave ale societății noastre. Am început în 2016 un drum dificil, al creșterii veniturilor populației, atât de dezamăgită de sintagma repetată obsesiv – la noi nu se poate.” Marius Dunca este urmat, pe aceeași listă, de social democratul Marius Toanchină.

Detalii suplimentare despre echipa PSD Brașov, cea care se va „lupta” la alegerile parlamentare de anul acesta, cât și despre programul de guvernare propus de social democrația brașoveană, pot fi consultate, accesând Brașov2024.

Citește și: Ana Loredana Predescu și-a depus, astăzi, candidatura pentru Camera Deputaților

#News