Maria Grapini / Foto: Facebook

Recunosc că atunci când am citit micul și agramatul text scris de Maria Grapini, primul om care mi-a venit în minte a fost Floricica Dansatoarea și celebra scenă în care vestita facebook-istă urla pe la un protest „Huo, Iohannis!”, bulbucând ochii la cameră și rânjind a disperare patriotică. Să-mi fie cu iertare că am îndrăznit să fac o asemenea comparație. Floricica Dansatoarea, îmi cer scuze!

Ce mai vrea Grapini? Dimisia, firește! Nu, nu vă grăbiți să aplaudați. Nu vrea să-și dea ea demisia! Vrea ca președintele Iohannis să-și dea demisia. Ori demonstrează, domnule, ce-a zis, ori să-l lase pe unul competent să conducă țara!

Doamnă Grapini, pe principiul ăsta cam toată clasa politică ar trebui să-și dea demisia, la câte gogomănii nefondate au spus ba unul, ba altul. Înclusiv dumneata, care nu ești deloc străină de afirmațiilor nefondate, la modul general. Dar, fie! Te iertăm! De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere.

Limba „maghaiară”, noul cod secret al iohaniștilor. Maria Grapini, suspicioasă

„Daca Presedintele nu va aduce probe ca un partid parlamentar a avut intelegeri secrete cu Prim ministru Ungariei pentru a ceda Ardealul, asa cum a declarat,salutand in limba maghaiara, trebuie sa-si dea demisia! Daca nu isi da demisia atunci opozitia ar trebui sa inceapa demersurile pentru suspendare!”, scrie Maria Grapini pe Facebook.

Ce ne-a dovedit astăzi Grapini? Faptul că în lumea asta există echilibru. Dacă acum câteva ore, Codrin Ștefănescu și Viorica Dăncilă îi cereau demisia lui Marcel Ciolacu, iată că și-a găsit nașul și Klaus Iohannis. Păi, ce credea el? Că rămâne așa, netaxat? Maria Grapini nu doarme! Ea supraveghează, analizează, ca mai apoi, analist politic cum o știm, să arunce cu câte-o bombiță fâsâită de să-i mute nasul din loc președintelui.

Citește și: Dăncilă, nesigură: ori Iohannis a mințit, ori Ciolacu cam s-a fript

#News