Toți membrii PMP din Sectorul 5 au demisionat și s-au înscris în filiala PUSL condusă de Vlad Popescu Piedone

Potrivit lui Vlad Popescu Piedone, echipa condusă de Mihaela Gorneanu este formată din oameni profesioniști, care cunosc problemele sectorului.

Vlad Popescu Piedone
Vlad Popescu Piedone pag de Fb

Echipa PUSL Sector 5 se mărește zilnic, incepând de joi având noi colegi care se alătură filialei pentru a face imposibilul, posibil.

TOȚI MEMBRI FILIALEI PMP SECTOR 5 ȘI-AU DEPUS DEMISIA ȘI S-AU ÎNSCRIS ÎN FILIALA PUSL SECTOR 5, CONDUSĂ DE VLAD POPESCU PIEDONE, a transmis PUSL.

Președintele Partidului Mișcarea Populară Sector 5, Mihaela Gorneanu și-a depus astăzi demisia din partid și a semnat adeziunea la Partidul Umanist Social Liberal Sector 5, filială condusă de Vlad Popescu Piedone. Toți ceilalți membri din PMP Sector 5 și-au depus demisiile și s-au înscris în filiala PUSL Sector 5, se mai arată în comunicatul PUSL.

Vlad Popescu Piedone: Mă bucur că echipa PUSL Sector 5 se mărește în fiecare zi.

” Mă bucur că echipa PUSL Sector 5 se mărește în fiecare zi. Începând de astăzi avem noi colegi care se alătură filialei noastre, pentru a face imposibilul, posibil. Echipa doamnei Mihaela Gorneanu este formată din oameni profesioniști, care cunosc problemele sectorului. Știu că eu, în calitate de președinte PUSL Sector 5, am o mare responsabilitate față de cetățenii din sector și consider că prin adeziunile de astăzi echipa noastră devine și mai puternică. Suntem pregătiți să muncim împreună pentru locuitorii din Sectorul 5, cu demnitate, onoare și curaj!”, a transmis președintele PUSL Sector 5, Vlad Popescu Piedone.

Popescu Piedone, mesaj pentru locuitorii Sectorului 5: POVESTEA NOASTRĂ VA MERGE MAI DEPARTE CU PRIMARUL VLAD POPESCU PIEDONE!

Vlad Popescu Piedone
Vlad Popescu Piedone pag de FB