Cristian Popescu Piedone a anunțat că va da în judecată ANI: Agenția Națională de SECURITATE nu mă vrea la Primăria Capitalei!

ANI, cristian popescu piedone, primar al Capitalei, securitate

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone sursa foto pag de FB

Cristian Popescu Piedone a anunțat că va da în judecată ANI pentru îngrădirea dreptului la apărare, după ce instituția a anunțat public raportul privind presupusul conflict de interese înainte de a-i comunica personal decizia. Edilul Sectorului 5 a mai anunțat că va da în judecată ANI pentru manipularea intenției de vot, în condițiile în care raportul a fost fabricat imediat după ce și-a anunțat candidatura la funcția de primar al Capitalei. Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat miercuri printr-un comunicat de presă că Piedone este în conflict de interese administrativ pentru că și-ar fi numit ginerele membru în Comisia pentru vânzarea spațiilor comerciale din cadrul Primăriei Sectorului 5.

Cristian Popescu Piedone: Agenția Națională de SECURITATE nu mă vrea la Primăria Capitalei! Interesele politico-securiste mizerabile vor un păpușar în fruntea bucureștenilor, nu un gospodar care să lupte pentru cetățeni și pentru oraș, deopotrivă

Piedone a mai dezvăluit că aseară, Victor Ciutacu l-a atenționat că interesele unora i-ar putea aduce dosare penale sau chiar arestare până în alegeri. „ANI, mama lui ANI și toți securiștii care lucrează împotriva țării NU MAI POT PĂCĂLI ROMÂNII! DE DATA ACEASTA, LÂNGĂ PIEDONE SUNT TOȚI ROMÂNII BATJOCORIȚI VREME DE 30 DE ANI DE SECURIȘTI ȘI DE HOȚII ȚĂRII!!! Stimați cetățeni de bună credință, Securitatea Comunistă trăiește sub masca ANI.

Ei VOR FRÂNĂ PE CANDIDATURA LUI PIEDONE LA Primăria Capitalei! CETĂȚENII CARE ÎȘI VOR BUCUREȘTIUL ÎNAPOI SUNT ÎNSĂ ALĂTURI DE PIEDONE! „, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone, transmis pe Facebook. Piedone a dezvăluit că de când ANI a anunțat în presă că îl acuză, cetățeni de peste tot îl sună și îi trimit mesaje de încurajare. Cristian Popescu Piedone le mulțumeste și îi anunța că „NU MĂ SPERII, NU RENUNȚ, MERG ÎNAINTE ȘI DOAR ÎNAINTE”

Cristian Popescu Piedone: Dacă securiștii și hoții de țară vor revoluție națională, atunci va fi revoluție națională de spălare a țării de trădători și de putori!

„Hoțîi țării să știe următoarele: Dosarele, pușcăria și securitatea voastră NU MĂ SPERIE! Cristian Popescu Piedone candidează la funcția de al Capitalei! Deputatul Vlad Popescu Piedone candidează la funcția de primar al Sectorului 5! Piedone”, conchide Piedone. Conform sondajului, Popescu Piedone ar câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei. Trebuie doar să candideze