Grapini, prea înghesuită în avioanele Tarom

Europarlamentarului nu-i place „bară la bară” în avion

Maria Grapini deține funcția de europarlamentar, așadar, prin natura locului de muncă important, aceasta este nevoită, chiar și acum, în plină pandemie, să facă naveta pentru a ajunge la „birou”. O obișnuită a avioanelor, Grapini acuză compania Tarom că și-ar ține pasagerii înghesuiți, fără să respecte normele de distanțare socială, cele impuse de pandemia de Covid-19, pandemie în mijlocul căreia încă ne aflăm și acum, în 2021.

Nici jumătate de metru?

„Am pus intrebarea aceasta de o mie de ori: ce rost au masurile de distantare cerute in aeroport si peste tot daca in avion TAROM ne inghesuie trei pe rand, umar la umar, la nici jumatate de metru? Celelalte companii pastreaza un scaun liber langa pasageri!”, acuză Grapini, pe pagina sa de Facebook.

Grapini nu înțelege de ce se miră guvernanții

Mesajul postat de Maria Grapini pe Facebook nu este, însă acompaniat de vreo dovadă potrivit căreia situația prezentată este, într-adevăr, una reală, fie că vorbim despre un caz izolat ori despre unul general. Așadar, până când se va prezenta o situație oficială a celor întâmplate la Tarom, declarațiai acesteia rămâne una politică, cu bătaie lungă spre guvernul căreia Grapini îi face opoziție. În

„Totala lipsa de logica si se mai mira guvernantii ca unii cetateni nu respecta regulile!”,adaugă Grapini, la sfârșitul mesajului postat pe pagina sa de Facebook.

Tarom aparține de Ministerul Transporturilor, astfel că, în eventualitatea în care aceasta nu prezintă o situație intenționat exagerată, o anchetă ar putea fi de bun augur. De asemenea, poate n-ar fi rău ca europarlamentarul Grapini să înceapă să folosească și alte companii de transport care aparțin de același minister. Spre exemplu: CFR Călători, unde sigur ar constata că înghesuirea pasagerilor e ultima problemă pe care această companie o are.

Citește și: China a trecut la un nou nivel de testare Covid: anală