Cristian Popescu Piedone și-a mutat biroul în Piața Rahova pentru a afla problemele locuitorilor

Edilul Sectorului 5 a dat asigurări că toate doleanțele cetățenilor vor fi rezolvate

 Primarul Cristian Popescu Piedone și-a scos biroul în mijlocul oamenilor și a făcut popas de conversație în piața Rahova. Edilul Sectorului 5 a vorbit cu cetățenii despre probleme de viață, despre necesități urgente în sector. Cu acest prilej, Cristian Popescu Piedone a aflat destule informații utile pentru binele cartierului.

Cristian Popescu Piedone: Și-am plecat la primărie cu tolba plină de sesizări! Toate îmi sunt deja prioritate!

Cristian Popescu Piedone, împreună cu echipa sa, le vor aborda pe rând și le vor rezolva până la ultima sesizare. Potrivit lui Cristian Popescu Piedone, scopul sau este același, respectiv Sectorul 5 să fie cochet, mândru, verde, aerisit și modern!

„Celor cu care n-am reușit să discut de astă dată, îi rog să mă înțeleagă! Așa cum mă știu, îmi respect promisiunile și revin în cartier că să găsim împreună soluții la toate! Muncim, gândim și continuăm să facem imposibilul… posibil! Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone”., este mesajul transmis de Cristian Popescu Piedone. Cristian Popescu Piedone: Eu voi fi promotorul discuțiilor pentru atragerea răspunderii magistraților