Teodora Stoian, reprezentanta Uniunii Salvaţi România în Biroul Electoral Sector 3 a declarat că au existat probleme la urnă: cetăţenii Uniunii Europene care sunt înscrişi în listele complementare nu au putut vota. Desigur, este vorba doar de prima parte a zilei, pentru că listele complementare au ajuns târziu. USR a mai reclamat că în mai multe secţii de votare din sectoarele 3 şi 4 alegătorii au primit buletine de vot ştampilate în patrulaterul cu numele primarului general Gabriela Firea, conform news.ro.

”Listele complementare au ajuns foarte târziu, ieri în Biroul Electoral sector 3, astfel încât noi nu am putut să le transmitem către preşedinţii secţiilor de votare decât astăzi, iar în prima parte a zilei dacă s-au prezentat alegători din această categorie ei nu au putut să voteze, neexistând listele complementare, fiind rugaţi să revină la oră mai târzie, atunci când ajung listele.

La acest moment (ora 14:00 – n.r.) aceste liste a fost trimise către toate secţiile de votare”, a declarat reprezentanta USR în Biroul Electoral Sector 3.

Citește și: Din casă, direct pe pod: Clujul votează umorul

#News