Pârtia ”Stadion” din Poiana Brașov, destinată copiilor și începătorilor, a fost deschisă

Restul domeniului schiabil rămâne închis.

Autorităţile din Braşov anunţă că au deschis pârtia Stadion, destinată copiilor şi începătorilor, fiind pus în funcţiune şi teleschiul care asigura transportul pe această pârtie, potrivit ziare.com.

Restul domeniului schiabil al staţiunii Poiana Braşov rămâne închis, din cauza temperaturilor ridicate. Domeniul schiabil al staţiunii Poiana Braşov nu este practicabil,  dar administratorii acestuia au depozite de zăpadă în partea superioară, pe pârtiile Lupului, Drumul Roşu si Doamnei.

„Pârtia Stadion din Poiana este deschisă. Deşi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (temperaturi ridicate şi lipsa ninsorii) domeniul schiabil rămâne închis, pentru a le oferi copiilor o bucurie de Crăciun, am deschis pârtia pentru copii şi începători Stadion (in spatele telegondolei), inclusiv teleschiul care asigura transportul pe aceasta pârtie”, anunţă, sâmbătă, Primăria Braşov.

„Profităm de fiecare perioada cu temperaturi sub -4 grade pentru a porni instalaţiile de producere a zăpezii artificiale. Pentru a putea începe amenajarea pârtiilor mai avem nevoie de câteva zile cu temperaturi care să permită pornirea instalaţiilor”, mai transmit autorităţile locale.

Care este semnificația Crăciunului