Iulia Bulai / Mihai Goțiu

Faptul că USR se contrazice în mod constant cu PSD, ori cu PNL din când în când, nu reprezintă un secret pentru nimeni. Însă atunci când USR se contrazice cu… USR, abia atunci situația începe să dea de gândit. Firește, conflicte și contradicții au existat de când lumea și pâmântul, ca în orice partid. Cu toate astea, atunci când ele devin publice, concluziile trase de opinia publică nu pot fi altele decât că partidul lui Dan Barna începe să facă implozie.

Acestea fiind spuse, deputatul Iulian Bulai nu poate rămâne indiferent acțiunilor colegului său, senatorul Mihai Goțiu. Potrivit lui Bulai, Goțiu s-ar fi abținut de la vot în cazul legii ce permite construirea autostrăzii A8 – Moldova, motivația lui Goțiu pentru această abținere fiind legată de faptul că autostrada ar fi străbătut o zonă protejată.

Deputatul USR, Iulian Bulai: „Biodiversitatea este importantă. Dar nu mai importanți decât OMUL”

„Mihai Goțiu nu trăiește în singura zonă a țării unde nu avem deloc autostrăzi – Moldova, și nu ar trebui să aibă opinii exprimate în Senat care împiedică construirea acestora. Fie piedici în chestiuni de mediu, fie piedici în chestiuni de termene necesare pentru execuția A8 în legea autostrăzii A8. Biodiversitatea este importantă. Libelulele, broaștele, gândacii, nuferii, șoarecii de câmp și păianjenii sunt importanți. Dar nu mai importanți decât OMUL. Iar acest lucru a fost ignorat de colegul Goțiu care prin împiedicarea acestor investiții, izolează în continuare milioane de români din cauza lipsei de infrastructură rutieră în Moldova și îi condamnă la sărăcie“, a scris Iulian Bulai, pe Facebook.

Citește și: „Apostolii schimbării” din USR își îndeamnă simpatizanții să încalce legea!

De asemenea, același Iulia Bulai a mai spus: „Nu am încredere că viitorul nostru și viitorul investițiilor în infrastructura rutieră în țară sunt pe mâini bune prin prezenta lui Goțiu în această comisie“, referindu-se la Comisia de politici publice a Alianței USR PLUS.

#News