Primarul Cristian Popescu Piedone a dezvăluit cum sunt furați clienții cu ajutorul cântarului 

Potrivit edilului Sectorului 5, hârtia de ambalat este "ocaua cea mică" folosită de comercianți

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone sursa foto pag de FB

Cu ocazia Zilei Unirii, primarul Cristian Popescu Piedone a făcut un experiment inedit, și anume a dorit să vădă personal dacă comercianții din sectorul 5 știu ce înseamnă celebra expresie ” ocaua lui Cuza”. Astfel, edilul sectorului 5 a constatat, cu dezamăgire, faptul că în toate carmangeriile unde a intrat, faptul că clienții sunt înșelați de către comercianți care folosesc ” ocaua mică”. Cristian Popescu Piedone a explicat, într-un videoclip, modalitatea în care clienții sunt furați la cântar de către comercianți.

Cristian Popescu Piedone: Hârtia de ambalat este ocaua lor cea mică! Da, da!!! Știți dumneavoastră, oameni buni, că de multe ori când cumpărați mezeluri, de exemplu, plătiți hârtia la preț de salam, de parizer, de pastramă și așa mai departe… ?4

Edilul Sectorului 5 dezvăluie faptul că atunci când cumpără mezeluri, de exemplu, oamenii plătesc hârtia la preț de salam, de parizer, de pastramă și așa mai departe. Cristian Popescu Piedone a declarat că de data aceasta negustorii „prinși cu ocaua mică „au primit AVERTISMENT, dar la următoarea abatere similară. se va aplică legea.

„DE ASTĂZI, în cinstea bravului Cuza, monitorizăm Sectorul 5 ca să ferim portmoneele cetățenilor de contactul cu ocaua mică”, este mesajul primarului Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone: „În Ziua asta MARE… despre țară, despre NOI, despre cei care se cred mai presus ca NOI, despre… OCAUA LUI CUZA.. Cuza a vrut o țară mândră, suverană și… nefurată!

„În Ziua asta MARE… despre țară, despre NOI, despre cei care se cred mai presus că NOI, despre… OCAUA LUI CUZA. Cuza a vrut o țară mândră, suverană și… nefurată! Vă amintiți de ocaua sa? Desigur! Ocaua lui Cuza a rămas în istorie și-n povești și-n zicale despre… necinste! Până la urmă, tot negustorul știe ce reprezintă ocaua lui Cuza, nu? Dincolo de palavre, oameni buni, în cinstea marelui Alexandru Ioan Cuza, am vrut să văd cum mai stă treaba cu ocaua mică… aici, la noi, în Sectorul 5! Spre dezamăgirea mea… AM GĂSIT NEGUSTORI CU OCAUA MICĂ ÎN TOATE CARMANGERIILE UNDE AM INTRAT!!!

Hârtia de ambalat este ocaua lor cea mică! Da, da!!! Știți dumneavoastră, oameni buni, că de multe ori când cumpărați mezeluri, de exemplu, plătiți hârtia la preț de salam, de parizer, de pastramă și așa mai departe… ? Ei bine, urmăriți imaginile atașate acestui text! Cu respect pentru cetățean, pentru țară și pentru bravul Cuza, primarul Piedone P S: De data aceasta negustorii prinși cu ocaua mică au primit AVERTISMENT! La următoarea abatere similară… DE ASTĂZI, în cinstea bravului Cuza, monitorizăm Sectorul 5 ca să ferim portmoneele cetățenilor de contactul cu ocaua mică”, este mesajul postat pe pagina de Facebook de către Cristian Popescu Piedone. Cristian Popescu Piedone, gest impresionant de omenie față de o familie cu 9 copii merituoși care a pierdut casa deoarece nu a mai putut plăti ratele