Cristian Popescu Piedone: Pe ai noștri bunici din comunitatea Sectorului 5 îi onorăm cu SĂNĂTATE și-o vacanță binemeritată la stațiunea Amara

Cristian Popescu Piedone a anunțat că Proiectul "Bunici voioși și sănătoși" este implementat de Consiliul Local al Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB captura de ecran

Primăria Sectorului 5 le oferă bătrânilor din sector care au muncit o viață un strop de bucurie, în apropierea sărbătorilor de iarnă. Seniorii se vor bucura de o săptămână de recreere și de tratament în stațiunea Amara. Cristian Popescu Piedone a anunțat că Proiectul „Bunici voioși și sănătoși” este implementat de Consiliul Local al Sectorului 5, el ținând să le mulțumească personal, din inimă, tuturor consilierilor locali care l-au votat.

Cristian Popescu Piedone: Spun mereu că bunicii care au muncit din greu pentru țara aceasta sfântă… nu trebuie să privească singuri și triști nici măcar apusul de soare!

Potrivit edilului Sectorului 5, bunicii, oricare ar fi și de unde ar fi, merită respectul cuvenit. „Pe ai noștri bunici din comunitatea Sectorului 5 îi onorăm cu… SĂNĂTATE și-o vacanță binemeritată la… băi! Să uite de nevoi… măcar o săptămână pe an! Să se bucure, să se relaxeze, să socializeze, să se revigoreze, să scape de singurătate și mai ales… să-și oblojească bolile bătrâneții lângă medici iscusiți! „, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Potrivit primarului Piedone, bunicii din Sectorul 5, care vor să beneficieze de acest program, trebuie doar să ia legătura cu Centrul Multifuncțional „Sfântul Andrei”, din cadrul Primăriei Sectorului 5. „Celor care au plecat astăzi la Amara le doresc fericire și vacanță plăcută! Continuăm să facem imposibilul POSIBIL. Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone”, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone. Cristian Popescu Piedone: Se anunță lapoviță, zăpadă și polei. Vreau asfalt negru și pantofi curați!