Tănase Stamule, consilierul pe probleme economice al premierului Ludovic Orban și prodecan al Facultății de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine (FABIZ) din cadrul Academiei de Studii Economice din București, adică un om „cu multă carte”, nu pierde ocazia să se mânjească la bot cu puțină campanie electorală în criza covidului. Căci brânza e pe bani, așa e la români, se știe asta din moși-strămoși.

Deși România avea pretenții (sau ba) de la un politician cu un CV stufos, iată că domnul Stamule împrumută din obiceiurile de prost gust ale PNL-ului și se apucă de promovare într-o perioadă în care nu-ți arde de nimic, d’apăi să vezi mecla unui politician pe toate gardurile și în cutiile poștale.

Tănase Stamule, te vinzi ieftin!

Cu un slogan imbecil – Profu’ la Primărie, un zâmbet tâmp, un dezinfectant și un săpun, liberalul Tănase Stamule are impresia că așa va păcăli lumea să-l voteze pentru Primăria Sectorului 1. Ha-ha-ha!

Dacă ai ghinionul să dai de un PSD-ist, Tănase Stamule, nu te văd cu ochi buni. Presimt eu că, în acel moment, vei fi apostrofat cu cele mai „cool” epitete, metafore și hiperbole. Nu știu ce să cred în cazul simpatizanților PNL, la cum se vede guvernarea din izolare. Există mari șanse să fii udat din cap până în picioare de o ploaie de înjurături.

La țară, unde lumea e mai săracă, știi foarte bine la ce folosesc aceste broșuri cu chipul dumitale, stimabile Stamule, nu? Te-ai prins, la șters dosul în lipsă de hârtie igienică, pentru că și aia e pe bani.

Dacă Universul, divinitatea, Allah sau Buddha îngăduie să scăpăm teferi din această pandemie de coronavirus, pe urmă trebuie să facem față iar vomelor politice, promisiunilor false din campaniile electorale și rahatului scos pe gură de politicienii României.

#NEWS