Cozmin Gușă

România e țara aia în care locuitul îți ocupă tot timpul, zice un alt tip din aceeași categorie cu Gușă. Mă rog, în realitatea zice Naty Badea, sora mult mai celebrului său frate, Mircea. Dar să revenim la Cozmin Gușă, unul dintre profeții absoluți ai țării noastre dragi și scumpe. După ce a despicat în bucăți și bucățele viitorul de după parlamentare în România, Gușă face un pas în față și tranșează scanduri mult mai importante: rivalitatea dintre Donald Trump și Joe Bide. De ce? De ce nu?

Astfel, într-un exces de zel absolut, Cozmin Gușă aruncă chifteaua și spune Joe Biden ar putea să sufere consecințele unui scandal de corupție care miroase a România. Și nu orice fel de scandal de corupție, ci unul în care și-ar fi bagat coada, la un moment dat Traian Băsescu sau Laura Codruța Kovesi.

„CU CE SCANDALURI DE CORUPȚIE ROMÂNEȘTI AR PUTEA FI LOVIT JOE BIDEN?

#RomaniaGate POATE INFLUENȚA BĂTĂLIA PENTRU NOUA ORDINE MONDIALĂ.

Unii v-aduceți aminte că încă de-acum un an scriam aici că România va conta în campania electorală americană, tocmai pentru că aveam știință despre potlogăriile pe care Biden le făcuse prin România (dar și-n Republica Moldova!), direct sau prin intermediari de tipul Gitenstein, respectiv în complicitate cu REȚEAUA SOROS românească, reprezentată prin “cozile de topor” de tipul BĂSESCU, MAIOR, COLDEA, KOVESI, ș.a.

Azi în SUA are loc ultima dezbatere dintre Trump și Biden, iar temperatura socială acolo este mult peste punctul de fierbere, iar alături de americani „tremură” toată planeta, tocmai pentru că REZULTATUL ALEGERILOR DIN SUA VA DECIDE TEXTURA NOII ORDINI MONDIALE.

Partea asta de geopolitică am tot teoretizat-o în ultimul an, și-o să mai reiau argumentația până pe 3 noiembrie, azi vă propun să ne concentrăm asupra contribuției #RomaniaGate în alegerile americane, element ce-ar putea apărea chiar în dezbaterea de azi.

Oamenii președintelui Trump implicați în dezvăluirile referitoare la România, de tipul Rudy Giuliani (avocat celebru și fost primar al New York-ului) sau Mark Meadows (șeful de cabinet al lui Trump, numit acolo în urmă cu 6 luni), s-o fi inspirat și din ce s-a mai scris pe la noi, dar vă reamintesc că unul dintre șefii de campanie “trumpiste”, Brad Parscale, a vizitat anul trecut România, sub pretextul unei conferințe publice ce-a fost găzduită la celebrul hotel LIDO din București, deci s-a informat plenar și la fața locului. Pe lângă ei, adăugați-l ca și contributor chiar pe fiul președintelui, Donald Trump Jr., care-a călătorit pe la noi de câteva ori în ultimii ani, îi place țara noastră și are prieteni români foarte bine informați.

Cum ar putea arăta deci scandalul #RomaniaGate, bun de povestit votanților americani și care-ar incrimina familia Biden, pe modelul dezvăluirilor teribile din Ucraina?

Probabil povestea ar începe chiar de la noul sediul al Ambasadei SUA, construită pe un teren lipit aproape de MALL BĂNEASA, teren ce-a fost donat americanilor de către omul de afaceri Puiu Popoviciu, exact în timpul mandatelor lui Biden, cel care numea direct nu doar ambasadorii SUA în România, dar și parte din personalul diplomatic. Iar aici apar două probleme grave:

– achiziția terenului respectiv de la statul român A FOST DOVEDITĂ ca fiind ilegală, Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv la închisoare tocmai legat de această tranzacție, iar acum stă refugiat la Londra; pe cale de consecință, inclusiv terenul și construcția ambasadei SUA pe TERENUL DONAT, stă azi sub semnul ilegalității;

– al doilea element incriminant este legat de faptul că fiul lui Biden a fost remunerat gras de către Puiu Popoviciu, exact pentru acțiuni de asistență și consultanță ce-aveau legătură cu achiziția ilegală și procesul său.

Din acest punct de pornire, oamenii lui Trump ar completa narativul și cu alte sume mari de bani cu care a fost cadorisită nemeritat familia Biden din România, pentru tranzacții din domeniul energiei, iar aici, funcție de sursele de informare ale americanilor, „cerul e limita”, ca să traduc o expresie nimerită și mult uzitată în SUA.

În fine, EXTORCAREA FONDULUI PROPRIETATEA, chiar sub bagheta fostului ambasador Mark Gitenstein, ce-a condus mult timp Fondul, ar fi zona în care se va vorbi despre sume de bani de ordinul a SUTE DE MILIOANE DE DOLARI. Gitenstein nu este doar omul recomandat public lui Băsescu de către Biden, ca fiind cel mai potrivit pentru postul de ambasador SUA, dar e și un prieten vechi de peste 30 de ani al familiei sale, în casa căruia chiar au crescut o perioadă băieții lui Biden, inclusiv “incriminatul de serviciu” din aceste zile, Hunter Biden, despre ale cărui isprăvi de corupție și depravare America a aflat în aceste zile, și se crucește la propriu!

SILUIREA JUSTIȚIEI ROMÂNEȘTI de către cuplul BIDEN-SOROS, prin intermediul cozilor de topor BĂSESCU, MAIOR, COLDEA , KOVESI, ș.a., poate fi un ingredient important al dezvăluirilor din următoarele zile, mai ales că în afară de rezervistul Coldea, ceilalți ocupă încă funcții publice de mare influență, de la europarlamentarul Băsescu, la ambasadorul în SUA Maior, respectiv șefa procurorilor europeni Kovesi, deci discuțiile despre acest capitol vor căpăta RELEVANȚĂ INTERNAȚIONALĂ.

Devine clar acum că #RomaniaGate apare ca un „cocktail MOLOTOV” în economia bătăliei din SUA, iar noi ar trebui să ne bucurăm și doar la gândul că asta ar putea genera și rezolvarea acestor dosare grele și pentru justiția noastră, ce stau blocate tocmai pentru că sunt implicați oficiali americani de calibrul celor descriși aici. Legat de asta, m-am distrat copios aseară participând la emisiunea necesară a lui Victor Ciutacu pe acest subiect, unde foștii prim-miniștrii Ponta și Tăriceanu se întreceau să convingă publicul că nu-i treaba noastră să interferăm cu subiectul, pentru că n-ar fi nimerit, și “DOAMNE FEREȘTE!” să deducem cum au fost devalizați bani românești, inclusiv prin contribuția unora ca ei. Ponta este animat să aibă o asemenea atitudine și prin prisma dezvăluirilor lui Portocală legate de milioanele de dolari ce-au fost plătiți în campania sa din 2014 către oameni din echipa OBAMA-BIDEN, celebra familie Podesta, dar ați fi mirați la culme să aflați câtor personaje le „tremură chiloții” că #RomaniaGate va fi devoalat public, cu consecințe imediate și pentru integritatea lor.

Să urmăriți deci cu atenție ce se va petrece în zilele următoare în campania americană, atât cu interesul legat de previzibila SCHIMBARE DE ORDINE MONDIALĂ, dar și cu cel legat de posibila PURJARE A GUNOIULUI ROMÂNESC, ce pute rău de când a fost ascuns sub preșul justiției noastre”, scrie Cozmin Guşă pe Facebook.

Citește și:

#News