Popescu Piedone acuză: „USR și REPER, finanțatorii susținători ai lui nicușor dan , CER LEGALIZAREA DROGURILOR PENTRU CONSUM PROPRIU!”

REPER și Dacian Cioloș au inițiat deja campania pro-droguri - “3 grame legal”, a dezvăluit acesta

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, denunță faptul că USR și REPER, finanțatorii susținători ai lui „nicușor dan”, cer legalizarea drogurilor pentru consum propriu. Potrivit lui Popescu Piedone, liderul USR, Dan Barna, a anunțat public la un post de televiziune faptul că susține legalizarea drogurilor ușoare.

Popescu Piedone: USR anunță public, citez: “ Este momentul să renunțăm la prohibiția drogurilor!”

Potrivit lui Popescu Piedone, USR Tineret a anunțat faptul că „consumul de droguri e un fenomen social normalizat cultural, care se va extinde!”. Popescu Piedone mai afirmă faptul că USR a anunțat public faptul că România are nevoie de dezincriminarea posesiei de droguri pentru consum propriu. Potrivit lui Popescu Piedone, deputatul Ilie Victor de la USR și alți nouă parlamentari USR transferați la REPER (partenerii și susținătorii lui Nicușor Dan și ai USR în coaliția Dreapta Unită) au depus deja un proiect de lege în Parlament prin care CER LEGALIZAREA CONSUMULUI DE CANABIS ȘI DEZINCRIMINAREA POSESIEI DE DROGURI!

Popescu Piedone: REPER și Dacian Cioloș au inițiat deja campania pro-droguri – “3 grame legal”!

Potrivit lui Popescu Piedone. Dragoș Pîslaru, co-președintele REPER, a anunțăt public următorul lucru” Dacă ați fost la Saga, înseamnă că i-ați văzut pe colegii mei promovând proiectul “3 grame legal!” Proiectul “3 grame legal”, PENTRU DROGURI, inițiat de REPER și Dacian Cioloș, a fost promovat și în perimetrul festivalului Saga ( AUTORIZAT DE NICUȘOR DAN), a dezvăluit Popescu Piedone.

Popescu Piedone: La festivalul Saga, un tânăr a murit TOCMAI din cauza consumului de droguri! Inițiativele PRO DROGURI ale USR și REPER DACIAN CIOLOȘ contribuie la creșterea numărului de consumatori de droguri în rândul tinerilor

” Inițiativele PRO DROGURI ale USR și REPER DACIAN CIOLOȘ contribuie la creșterea numărului de consumatori de droguri în rândul tinerilor! Aceștia sunt politicienii care îl susțin pe Nicușor Dan! Cu respect pentru toți cetățenii care nu sunt ca politicienii toxici, primarul Piedone”, este mesajul transmis de Popescu Piedone pe pagina de Facebook.

Mesajul lui Popescu Piedone

„USR și REPER, finanțatorii susținători ai lui nicușor dan , CER LEGALIZAREA DROGURILOR PENTRU CONSUM PROPRIU! CER LEGALIZAREA DROGURILOR PENTRU CONSUM PROPRIU! 3 grame pentru București, 3 grame pentru țară! USR și REPER, finanțatorii susținători ai lui nicușor dan CER LEGALIZAREA DROGURILOR PENTRU CONSUM PROPRIU!USR anunță public, citez: “- Este momentul să renunțăm la prohibiția drogurilor!” Liderul USR, Dan Barna, a anunțat public la Digi24 că susține legalizarea drogurilor ușoare! USR anunță public, citez: “ România are nevoie de dezincriminarea posesiei de droguri pentru consum propriu! USR Tineret anunță public, citez: “-Consumul de droguri e un fenomen social normalizat cultural, care se va extinde!”

Deputatul Ilie Victor de la USR și alți nouă parlamentari USR transferați la REPER (partenerii și susținătorii lui Nicușor Dan și ai USR în coaliția Dreapta Unită) au depus deja un proiect de lege în Parlament prin care CER LEGALIZAREA CONSUMULUI DE CANABIS ȘI DEZINCRIMINAREA POSESIEI DE DROGURI! REPER și Dacian Cioloș au inițiat deja campania pro-droguri – “3 grame legal”! Dragoș Pîslaru, co-președintele REPER, anunță public, citez: “ –

Dacă ați fost la Saga, înseamnă că i-ați văzut pe colegii mei promovând proiectul “3 grame legal!” Proiectul “3 grame legal”, PENTRU DROGURI, inițiat de REPER și Dacian Cioloș, a fost promovat și în perimetrul festivalului Saga ( AUTORIZAT DE NICUȘOR DAN)! La festivalul Saga, un tânăr a murit TOCMAI din cauza consumului de droguri! Inițiativele PRO DROGURI ale USR și REPER DACIAN CIOLOȘ contribuie la creșterea numărului de consumatori de droguri în rândul tinerilor! Aceștia sunt politicienii care îl susțin pe Nicușor Dan! Cu respect pentru toți cetățenii care nu sunt că politicienii toxici, primarul Piedone”

Popescu Piedone: Voi câștiga alegerile la Primăria București cu un procent de 42 % !