FOTO https://stirimondene.fanatik.ro/
FOTO https://stirimondene.fanatik.ro/

Observ un lucru destul de interesant la Victor Ponta. Cu toate că nu-i prea de acord cu ideea venită din partea doctorului Streinu-Cercel, în loc să-l acuze pe acesta, își concentrează tot veninul împotriva ministrului Sănătății, Nelu Tătaru. Am mai zis-o și cu altă ocazie: singurul motiv concret pentru care Victor Ponta critică este acela electoral, iar afirmația lui de astăzi nu face decât să întărească acest lucru. De ce să-l acuzăm pe Cercel? Hai mai bine să ne facem un strop de bine și să profităm de ocazie pentru a-l pocni încă odată pe Tătaru.

Desigur, ideea mutării persoanelor de peste 65 ani în alte locuri decât propriile locuințe este una absurdă, una care a scandalizat întreaga țară. Însă ce mă scandalizează pe mine și mai mult este modul în care Ponta reușește de fiecare dată să tragă totul pe turtă lui. În momentul acesta, nu văd mare diferență între acesta și Maria Grapini. Iartă-mă, Victore, dar ți-ai făcut-o cu mâna ta!

„Ideea de a discrimina persoanele de peste 65 de ani ( de a-i bloca in case, de a-i obliga sa se mute la hotel samd) este o OROARE – si trebuie spus clar NU ! Indiferent de cine a formulat-o si de intentiile ( bune sau rele) din spatele acesti idei! Daca Ministrul Nelu Tataru si Profesorul Strainu Cervel au gandit si spus asa ceva – noi trebuie sa le spunem la amandoi: NU!

Exista insa o diferenta fundamentala intre pozitia celor doi : unul este medic ( si exprima opinii si recomandari medicale – fara nicio obligatie pentru vrea persoana) / celalalt este Ministru intru-un Guvern care are Puterea in Romania – Guvern care de peste o luna nu face altceva decat sa se comporte ca un paznic obtuz, limitat si agresiv la adresa populatiei ! Asa ca declaratia Dlui Tataru este si trebuie luata foarte in serios de oameni!

Sigur ca Vasile Dincu are dreptate / in loc sa discutam despre fondul ideii de a discrimina persoanele de peste 65 de ani ( si sa o oprim inainte sa produca efecte) – Propaganda oficiala incearca iar sa ne minta si sa manipuleze aceleasi categorii sociale pe care le tine captive de 5!”, mai scrie Ponta pe Facebook.

Citește și: Maria Grapini, eroul în chiloți de tablă al pensionarilor

#News