Inaugurare monument
Inaugurare monument pag de FB Cristian Popescu Piedone

 Primarul Cristian Popescu Piedone a inaugurat monumentul eroilor transmisioniști căzuți în teatrele de operațiuni, amplasat în Sectorul 5 al Capitalei.

Cristian Popescu Piedone: În calitate de cetățean, de primar și de colonel în rezervă (grad obținut corect, nu la apelul bocancilor, precum… unii, alții) eu, Cristian Popescu Piedone, respect armata română și îi cinstesc eroii așa cum se cuvine

Cristian Popescu Piedone și-a revăzut bunii camarazi din cadrul Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii, alături de care a inaugurat monumentul eroilor transmisioniști căzuți în teatrele de operațiuni.

” Opera aceasta de artă, realizată de prietenul meu sculptor Valentin Tănase, va rămâne etern în comunitatea sectorului nostru, ca un simbol al prieteniei dintre populația civilă și sfânta noastră armată! Din partea mea, colonel în rezervă Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, RESPECT și PREȚUIRE pentru transmisioniștii de ieri și de astăzi”, este mesajul transmis de către Cristian Popescu Piedone.

Primarul Cristian Popescu Piedone a participat la masa de pomana porcului organizată de salariații de la salubrizare din Sectorul 5