Patru persoane din Sibiu, implicate într-un conflict după o şicanare în trafic

Doi bărbaţi au fost loviţi premeditat cu maşina

Patru persoane au fost implicate într-un conflict, în urma unei şicanări în trafic, produs în municipiul Sibiu. În urma scandalului doi bărbaţi au fost loviţi intenţionat cu maşina. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Constituţiei din municipiul Sibiu a avu loc o şicanare în trafic între o femeie de 40 de ani din Sibiu şi un bărbat de 23 de ani din judeţul Olt, potrivit g4media.ro.

După ce incident, femeia a oprit maşina, iar la volan s-a urcat bărbatul de 43 de ani.

„După ce au oprit la semaforul din intersecţia cu stradă 9 Mai, pasagerul din maşina condusă de femeie, un sibian în vârstă de 43 de ani, şi şoferul celuilalt autoturism au coborât din maşini, după care primul l-ar fi lovit cu pumnul pe celălalt în zona capului.Pasagerul din maşina condusă de către bărbat, sibian în vârstă de 35 de ani, a coborât şi el din maşină pentru a aplana starea conflictuală, poziţionându-se împreună cu prietenul său în faţa celuilalt autoturism la volanul căruia se află femeia. În acest moment, femeia ar fi accelerat conducând spre cei doi bărbaţi, lovindu-l pe şofer în zona membrelor inferioare şi acroşându-l uşor pe pasager”, a anunţat IPJ Sibiu.

Femeia a demarat spre pasagerul din cealaltă maşină, l-a lovit, l-a purtat pe capotă câţiva zeci de metri, după care a virat brusc, iar bărbatul a căzut. Apoi conducătorul auto şi-a continuat deplasarea.

„Cele patru persoane au fost identificate la spital. Conducătorul auto şi pasagerul din maşina sa au primit îngrijiri medicale fără a necesită internarea. La locul producerii evenimentului s-au deplasat de urgenţă poliţişti de investigaţii criminale şi poliţişti criminalişti din cadrul I.P.J. Sibiu, însoţiţi de procuror criminalist, în urma cercetărilor efectuate conturându-se suspiciunea rezonabilă privind comiterea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, respectiv tentativă la omor”, a mai precizat IPJ Sibiu.

Oficial al Ministerului Transporturilor: Încă mai există gări care sunt adevărate muzee în aer liber