Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Pentru remedierea unei avarii, echipele RAJA vor executa în cursul zilei de mâine, 21 septembrie 2023, în intervalul orar 09.30 –17.00, lucrări de intervenție la nivelul rețelei publice de alimentare cu apă din municipiul Constanța.

În acest timp, se va întrerupe furnizarea apei în zona delimitată de bd. I.C. Brătianu – str. Oborului – str. București – str. Th. Burada – str. Bărăganului – str. Corbului – bd. I.C. Brătianu.

De asemenea, în cartierele Coiciu și Inel II, se va furniza apă cu presiune redusă.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, a transmis Biroul de Comunicare al societății RAJA.

Serviciul de Call Center al societății RAJA este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924

Serviciul de Call Center se bazează pe un robot telefonic, care îndrumă utilizatorii să transmită indexul contorului de apă potabilă, să primească mesaje preînregistrate despre eventuale disfuncționalități în furnizarea apei potabile, să semnalizeze avarii în sistemul de alimentare cu apă sau canalizare către Dispeceratul Central și să solicite informații referitoare la serviciile oferite de companie.