Orban s-a întors cu spatele și a plecat, în plină conferință de presă

Într-o țară în care nimic nu pare să meargă bine, premierul Ludovic Orban alege să se comporte ca un copil supărat și să plece dintr-o conferință de presă, lăsându-i pe toți cei prezenți „cu ochii în soare”. O scenă rară care nu ar trebui să se întâmple, de vreme ce premierul este angajatul poporului, nu vreun suveran peste națiune. Totuși, s-a întâmplat.

Orban a participat astăzi la recepția lucrărilor de modernizare DN5 București – Adunații Copăceni, din județul Giurgiu, recepția fiind urmată de o conferință de presă la care au participat și ministrul Transporturilor, Lucian Bode, plus alți lideri liberali. notează stiripesurse.ro.

În cadrul conferinței de presă, premierul Orban s-a dovedit incapabil de a face față provocărilor, astfel că atunci când jurnaliștii l-au întrebat cum are de gând să realizeze aproape 1.000 km de autostradă într-un timp extrem de scurt, acesta i-a predat ștafeta ministrului Transporturilor Lucian Bode, după care s-a întors cu spatele și-a plecat. Și dus a fost. Probabil enervat de răspunsul prea lung al ministrului Transporturilor.

Lucian Bode, nedumerit, după plecarea lui Orban: „S-a încheiat?”

În mod firesc, toți cei prezenți la conferință s-au blocat în fața unei asemenea scene, inclusiv ministrul Lucian Bode părând nedumerit de cele întâmplate. La scurt timp, toți cei prezenți i-au urmat exemplul lui Orban.

Citește și: PNL are program de guvernare… nou-nouț

#News