Popescu Piedone, mesaj dur la adresa politicienilor: O gașcă de manevrați frustrați, Uniți să vă salvați banii nemeritați!

Potrivit acestuia, politicienii sunt leneși și aroganți în viața reală.

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB

Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, critică modul în care clasa politică a condus destinele țării în ultimii 30 de ani. Popescu Piedone îi consideră pe politicieni vocali în lumea virtuală dar stupizi, leneși și aroganți în viața reală.

Popescu Piedone: Toți pentru justiție, când vă lasă în pace! Toți pe judecători, ca la Rovine, când vă iau la rost și nu vă convine!

Ținta atacurilor lui Popescu Piedone sunt și parlamentarii și primarii precum și angajații din domeniul sănătății. Potrivit lui Popescu Piedone, primarii și parlamentarii nu au venit cu o alternativă care să conducă la îmbunătățirea lucrurilor în administrația publică..” În Parlament și-n primării, mereu împotrivă, Dar n-ați venit nicicând cu vreo alternativă!”, acuză Popescu Piedone.

Popescu Piedone critică de asemenea numirile făcute și în domeniul santatii, timp de 30 de ani care nu au avut rezultate bune pentru sistemul sanitar. ” V-ați cocoțat perfizi, pe rând, la Sănătate! Și praful s-a ales apoi de spitale și de toate…! O gașcă de manevrați frustrați, Uniți să vă salvați banii nemeritați! Niște maimuțoi mereu anti-țară, Convinși că dacă voi trăiți, Restul pot să moară! #siladevoi”, este mesajul postat pe Facebook de Popescu Piedone.

Cercetătorii români din Galați au inventat ambalajul care se distruge singur